Restaurace Ještěd
Od roku 1973 stojí na vrcholu Ještědu jako raketa čekající na start stavba špicí trhající mračna. Jde o jedinečný architektonický i stavitelský počin. Nás ale víc zajímá hotelová restaurace uvnitř objektu.
Restaurant Parnas
Zapomenutá, nedoceněná. To jsou dva přívlastky definující restauraci Parnas na Smetanově nábřeží. Přitom když objevíte poněkud utajený vchod a vstoupíte, až se vám zastaví dech.
Grand Cru
Kuchyně Jana Punčocháře v podniku na Petrském náměstí nadále přesvědčuje o tom, že jeho invence je nevyčerpatelná.
MG restaurace
Interiér umně spojující současnost s lehkou stopou minula, malebný prostor komorního letiště za rozměrnými okny. A v kuchyni otevřené hostům sehraný tým dirigovaný Miroslavem Gruszem.
Na Pekárně
Skála v neklidném moři české gastronomie, o kterou se tříští všechny liché pokusy rádoby moderních trendů.
Restaurace Kaskáda
Rezidence Liběchov navržená Josefem Lauermanem se stala domovem restaurace, která se už dlouhou dobu drží v popředí zájmu těch, kdo rádi dobře stolují.
Miura
Restaurace v designovém hotelu Miura v Čeladné stále drží laťku valašské kuchyně nezřízeně vysoko.
Penzion Jurášek
Jako by se vyloupl z Popelčina oříšku. Tak vyrostl do krásy a komfortu komorní penzion Jurášek v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Restaurace Tiskárna
Populární Mincovna dostala sestřičku. Sídlí v areálu Státní tiskárny cenin a jmenuje se – jak jinak – Restaurace Tiskárna.
Next Door by Imperial
Pokud tento podnik Zdeňka Pohlreicha budeme vnímat jako bistro, jde nejspíš o nejsofistikovanější bistro vůbec. Každá z prostor v Next Door evokuje jinou náladu, k dispozici je profesionální servis s přátelským podtextem a všemu vévodí omamná kuchyně.
Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs