
Vydařené dopoledne na Novotného lávce
Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Covid se postaral i o pozitiva
Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Španělské výzvy při kuchařském souboji
Prvního února odstartoval čtvrtý ročník jedinečné gastronomické akce Souboj kuchařů

Valentin v Benjaminu – večer plný dobrot a lásky
Chtěli byste překvapit protějšek vpravdě jedinečnou valentinskou oslavou? Máte možnost

Cenný úspěch v Lyonu
Ve dnech 17., 18. a 19. ledna se konal ve francouzském Lyonu osmý ročník vysoce prestižní soutěže International Catering Cup 2023

Svátek sv. Valentina – slibný start do nových časů v pohostinství
Na obvyklý sezónní útlum v pohostinství byl leden 2023 zatím až nečekaně nadějný. Věřme, že gastronomie se zvolna probouzí a vše se bude zvolna, ale stále posouvat do úspěšné sezóny tohoto roku

Vracejí se lepší časy?
Oslavy příchodu nového roku, počasí, které je spíš jarní a spousta volna zatím úbytek hostí v restauracích nesignalizují

Vychází průvodce Foodology po českých a moravských restauracích

Nejlepší restaurace 2023 podle Zlatých lvů
Dění ve světě přes atraktivní výběr nabízených kvalitních restaurací vyvolává z budoucnosti gastronomie přece jen jisté obavy

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs