FOODOLOGY

Žofín Garden

Žofín Garden se otevírá. Budou se tam střídat kuchaři skupiny Zátiší

Počínaje 8. červencem se rozjede nový koncept zahrádky. Na pořadu bude i pravidelné páteční grilování.

Zahrádka bez igelitového stanu na elegantním ostrově pod modrým nebem. To je nová tvář Žofín Garden vyšperkovaná atraktivním meníčkem, která se veřejnosti představí od 8. července. Na jeho přípravě se budou vždy po týdnu střídat šéfkuchaři restaurací Zátiší Group. Na pořadu bude i pravidelné páteční podvečerní grilování.

Na novém jídelním lístku převládají lehké a svěží pokrmy. V létě příjemně osvěží třeba tatarák z lososa s avokádem, koriandrem a limetou nebo salátové listy s pečenou paprikou, sušenými cherry rajčátky, mozzarelou, domácí focacciou a bazalkovo-medovým dresinkem. Mezi grilovanými specialitami zase zaujme hovězí burger s čedarem, steakovými hranolkami a octovou majonézou nebo grilovaný losos s římským salátem, čerstvými bylinkami a křenovým podmáslím.

4. 7. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Tatry vyměnil za Prahu aneb Tomáš Kohút

Když mamince chutnalo první jídlo, které kdy připravil bylo o jeho povolání rozhodnuto

Zpátky doma aneb Jan Kaplan II

Když se po pěti letech vrátil do Brna, zjistil, že právě česká kuchyně pro něj může být úskalím

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie