FOODOLOGY

Žofín Garden

Žofín Garden se otevírá. Budou se tam střídat kuchaři skupiny Zátiší

Počínaje 8. červencem se rozjede nový koncept zahrádky. Na pořadu bude i pravidelné páteční grilování.

Zahrádka bez igelitového stanu na elegantním ostrově pod modrým nebem. To je nová tvář Žofín Garden vyšperkovaná atraktivním meníčkem, která se veřejnosti představí od 8. července. Na jeho přípravě se budou vždy po týdnu střídat šéfkuchaři restaurací Zátiší Group. Na pořadu bude i pravidelné páteční podvečerní grilování.

Na novém jídelním lístku převládají lehké a svěží pokrmy. V létě příjemně osvěží třeba tatarák z lososa s avokádem, koriandrem a limetou nebo salátové listy s pečenou paprikou, sušenými cherry rajčátky, mozzarelou, domácí focacciou a bazalkovo-medovým dresinkem. Mezi grilovanými specialitami zase zaujme hovězí burger s čedarem, steakovými hranolkami a octovou majonézou nebo grilovaný losos s římským salátem, čerstvými bylinkami a křenovým podmáslím.

4. 7. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie