FOODOLOGY

Produkty KlasA v gastronomii

Známí šéfkuchaři, nové postupy. Začínají workshopy se značkou KlasA

Sérii regionálních workshopů odstartuje 22. března setkání s Janem Punčochářem a Jiřím Noskem.

První ze série regionálních workshopů s tématem Produkty KlasA v gastronomii se zaměří na oblast Prahy a Středočeského kraje. O zkušenosti s některými produkty KlasA se s účastníky podělí šéfkuchaři vysoce oceňovaných pražských restaurací Jiří Nosek (Zdenek´s Oyster Bar) a Jan Punčochář (Grand Cru). Akce je určena zejména pro kuchaře a lidi zabývající se gastronomií.

Workshop pořádaný ve spolupráci Státního intervenčního zemědělského fondu, Makro Akademie a webového portálu Foodology se koná v úterý 22. března od 14 hodin v Makro Akademii v objektu prodejny Makro v Praze 5-Stodůlkách, Jeremiášova 1249/7. Zájemci se mohou hlásit na e-mailové adrese zajimame@foodology.cz.

 

2. 3. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie