FOODOLOGY

Produkty KlasA v gastronomii

Známí šéfkuchaři, nové postupy. Začínají workshopy se značkou KlasA

Sérii regionálních workshopů odstartuje 22. března setkání s Janem Punčochářem a Jiřím Noskem.

První ze série regionálních workshopů s tématem Produkty KlasA v gastronomii se zaměří na oblast Prahy a Středočeského kraje. O zkušenosti s některými produkty KlasA se s účastníky podělí šéfkuchaři vysoce oceňovaných pražských restaurací Jiří Nosek (Zdenek´s Oyster Bar) a Jan Punčochář (Grand Cru). Akce je určena zejména pro kuchaře a lidi zabývající se gastronomií.

Workshop pořádaný ve spolupráci Státního intervenčního zemědělského fondu, Makro Akademie a webového portálu Foodology se koná v úterý 22. března od 14 hodin v Makro Akademii v objektu prodejny Makro v Praze 5-Stodůlkách, Jeremiášova 1249/7. Zájemci se mohou hlásit na e-mailové adrese zajimame@foodology.cz.

 

2. 3. 2016

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie