FOODOLOGY

Víkendem nic nekončí

Pokud jde o velikonoční nabídky okének, některé sice v pátek 2. dubna končí, jiná naopak pokračují přes celé svátky

Jsou i takové, které  protahují své atraktivní nabídky dokonce až do začátku dalšího víkendu.
Dominantou zajímavého menu, které v rámci Velikonoc připravila restaurace Kohout na víně v Brně, bude nejspíš kompozice jehně, hrášek, špenát, demi-glace. Na jarně vyladěnou varietu se širokým valérem chutí mohou brněnští mlsní dosáhnout do 5. dubna, kdy s Velikonocemi končí u Kohouta i toto jejich menu.

V Pohostinci Monarch například předkládá Alan Dlugopolský menu rozsahem skromné, co do jídel však „echt“ velikonoční. Otevírá krémovou polévkou z medvědího česneku, jako trumf vynáší dušené jehněčí lýtko s kopřivovou nádivkou a uzavírá lahodným mrkvovým dortem.
Dobrý prožitek si navíc můžete dopřát i pokud jste dosud nic z nabídek nestihli, nebo pro porovnání s jinou restaurací. Monarch své jistě atraktivní menu s ryzím puncem jara má na lístku do pátku 9. dubna.

3. 4. 2021

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice