FOODOLOGY

Víkendem nic nekončí

Pokud jde o velikonoční nabídky okének, některé sice v pátek 2. dubna končí, jiná naopak pokračují přes celé svátky

Jsou i takové, které  protahují své atraktivní nabídky dokonce až do začátku dalšího víkendu.
Dominantou zajímavého menu, které v rámci Velikonoc připravila restaurace Kohout na víně v Brně, bude nejspíš kompozice jehně, hrášek, špenát, demi-glace. Na jarně vyladěnou varietu se širokým valérem chutí mohou brněnští mlsní dosáhnout do 5. dubna, kdy s Velikonocemi končí u Kohouta i toto jejich menu.

V Pohostinci Monarch například předkládá Alan Dlugopolský menu rozsahem skromné, co do jídel však „echt“ velikonoční. Otevírá krémovou polévkou z medvědího česneku, jako trumf vynáší dušené jehněčí lýtko s kopřivovou nádivkou a uzavírá lahodným mrkvovým dortem.
Dobrý prožitek si navíc můžete dopřát i pokud jste dosud nic z nabídek nestihli, nebo pro porovnání s jinou restaurací. Monarch své jistě atraktivní menu s ryzím puncem jara má na lístku do pátku 9. dubna.

3. 4. 2021

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie