Víkendem nic nekončí
Pokud jde o velikonoční nabídky okének, některé sice v pátek 2. dubna končí, jiná naopak pokračují přes celé svátky
Jsou i takové, které protahují své atraktivní nabídky dokonce až do začátku dalšího víkendu.
Dominantou zajímavého menu, které v rámci Velikonoc připravila restaurace Kohout na víně v Brně, bude nejspíš kompozice jehně, hrášek, špenát, demi-glace. Na jarně vyladěnou varietu se širokým valérem chutí mohou brněnští mlsní dosáhnout do 5. dubna, kdy s Velikonocemi končí u Kohouta i toto jejich menu.
V Pohostinci Monarch například předkládá Alan Dlugopolský menu rozsahem skromné, co do jídel však „echt“ velikonoční. Otevírá krémovou polévkou z medvědího česneku, jako trumf vynáší dušené jehněčí lýtko s kopřivovou nádivkou a uzavírá lahodným mrkvovým dortem.
Dobrý prožitek si navíc můžete dopřát i pokud jste dosud nic z nabídek nestihli, nebo pro porovnání s jinou restaurací. Monarch své jistě atraktivní menu s ryzím puncem jara má na lístku do pátku 9. dubna.