FOODOLOGY

Jehněčí kotleta

Velikonoční menu v La Loca: chřestový salát, kopřivy a špenát

Restaurace hotelu Mosaic House nabízí tradiční velikonoční jídelníček v čele s kuřátkem a jehnětem.

Velikonoce s vůní mladého masa a bylinek můžete prožít v restauraci La Loca hotelu Mosaic House. Tamní šéfkuchař Radim Gerlich nastavil v podniku na Novém Městě před dvěma lety koncept vycházející ze společné radosti nad prožitkem z jídla a velikonoční menu ho využívá do puntíku.

Najdete v něm potěšení nad zrodem nového života, které představuje mladý, bezbřeze svěží jarní chřestový salát. Jarní kuřátko s kopřivovou nádivkou a špenátovým salátem zahraje na téma jemných chutí, grilovaná jehněčí kotleta s granátovým jablkem a topinamburovým pyré dodá něco originality.

Velikonoční jarní nadílku v La Loca hosté mohou ochutnat ve dnech 30. března až 2. dubna. A jak je zde zvykem, ideální je objednat ve více lidech všechny chody a přátelsky se o pokrmy podělit.

Menu v La Loca:
Chřestový salát
Zelený a bílý chřest, máta, maliny, rukola, křupavé prosciutto, vejce 63°C
Velikonoční kopřivová nádivka, pažitkové brambory, špenátový salát, medvědí česnek
Celé jarní kuřátko, kopřivová nádivka, máslové brambory, omáčka z medvědího česneku
Grilovaná jehněčí kotleta, topinamburové pyré, mladý špenát, koriandr, granátové jablko
Čokoládový fondant, borůvková omáčka, slivovice, vanilková zmrzlina

13. 3. 2018

Daily Meal

všechny novinky

Tatry vyměnil za Prahu aneb Tomáš Kohút

Když mamince chutnalo první jídlo, které kdy připravil bylo o jeho povolání rozhodnuto

Zpátky doma aneb Jan Kaplan II

Když se po pěti letech vrátil do Brna, zjistil, že právě česká kuchyně pro něj může být úskalím

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie