Velikonoční menu v La Loca: chřestový salát, kopřivy a špenát
Restaurace hotelu Mosaic House nabízí tradiční velikonoční jídelníček v čele s kuřátkem a jehnětem.
Velikonoce s vůní mladého masa a bylinek můžete prožít v restauraci La Loca hotelu Mosaic House. Tamní šéfkuchař Radim Gerlich nastavil v podniku na Novém Městě před dvěma lety koncept vycházející ze společné radosti nad prožitkem z jídla a velikonoční menu ho využívá do puntíku.
Najdete v něm potěšení nad zrodem nového života, které představuje mladý, bezbřeze svěží jarní chřestový salát. Jarní kuřátko s kopřivovou nádivkou a špenátovým salátem zahraje na téma jemných chutí, grilovaná jehněčí kotleta s granátovým jablkem a topinamburovým pyré dodá něco originality.
Velikonoční jarní nadílku v La Loca hosté mohou ochutnat ve dnech 30. března až 2. dubna. A jak je zde zvykem, ideální je objednat ve více lidech všechny chody a přátelsky se o pokrmy podělit.
Menu v La Loca:
Chřestový salát
Zelený a bílý chřest, máta, maliny, rukola, křupavé prosciutto, vejce 63°C
Velikonoční kopřivová nádivka, pažitkové brambory, špenátový salát, medvědí česnek
Celé jarní kuřátko, kopřivová nádivka, máslové brambory, omáčka z medvědího česneku
Grilovaná jehněčí kotleta, topinamburové pyré, mladý špenát, koriandr, granátové jablko
Čokoládový fondant, borůvková omáčka, slivovice, vanilková zmrzlina
- Chřestový salát
- Jehněčí kotleta
- Čokoládový fondant