Velikonoce v home by Unic: řeřicha, pstruh s kaviárem a jehně
Restaurace pražského hotelu Unic v Petrské čtvrti přichází s novým menu.
Velikonoce s vůní mladého masa a bylinek můžete prožít v pražské restauraci home by UNIC. Šéfkuchař Petr Šmrha v podniku nacházejícím se nedaleko Florence už před časem nastavil koncept české kuchyně, která co možná nejvíc využívá produkty tuzemských farmářů. Menu rozdělené podle místa původu surovin – Jezero a řeka, Statek nebo Les a louka – navíc mohou doprovodit vnímavě zvolená vína, jež mají za cíl pokrmům dodat patřičnou noblesu.
Od 29. března do 8. dubna mohou hosté restaurace okusit, jak si Šmrha představuje velikonoční stůl. Mladé maso – ať už kuřátko, nebo jehněčí – chuťově umocňují zdařilé nádivky nebo je obklopují bylinky s jarní silou mládí.
Velikonoční menu v home by Unic naznačuje, kterak se česká tradice dokáže převléci do současného hávu. A daří se mu to velmi slušně.
Velikonoční menu v home by Unic:
Řeřichová polévka, sušený žloutek
Pstruh, hrášek, kaviár, ředkvička
Jarní kuřátko, kopřivy, nádivka, jarní cibulka
Jehněčí krk, špenát, pastinák, máta
- Řeřichová polévka, sušený žloutek
- Pstruh, hrášek, kaviár, ředkvička
- Jarní kuřátko, kopřivy, nádivka, jarní cibulka
- Jehněčí krk, špenát, pastinák, máta