Vánoce v Hergetově Cihelně přinesou krevety, kaviár a perličku
Šéfkuchař Hergetovy Cihelny Vojtěch Václavík připravil na svátky neotřelé menu.
Minimum inspirace si v českých Vánocích vzal šéfkuchař Vojtěch Václavík z Hergetovy Cihelny. Snad u vědomí toho, že hosty podniku ve dnech 24. až 26. prosince budou patrně povýtce turisté, připravil nabídku schůdnou pro většinu cizozemců. V menu se objeví dary moře, perlička i hruška s višněmi ve vanilkové omáčce. Ti, kteří si Vánoce bez kapra dovedou představit, přivítají Václavíkovu variantu s povděkem.
Vánoční menu podle Vojtěcha Václavíka:
Koktejl z arktických krevet, křupavý chléb, estragonová majonéza, jablko a křen
Zauzený kaviár z lososovitého pstruha, bramborové rösti, šalotka a koprový olej
Pečené prso a kroketa z perličky, růžičková kapusta, květákové pyré a tymiánová šťáva
V medu a brandy pošírovaná hruška, vanilková omáčka, višně a kaštanová zmrzlina
- Hergetova Cihelna
- Hergetova Cihelna
- Hergetova Cihelna