FOODOLOGY

Vánoce v Deer: smažený kapr s karbanátkem i perníčky s punčovou zmrzlinou

Podmanivá vánoční tradice zpestřená novými trendy v kouzelném prostředí na Starém Městě, to je vánoční nabídka restaurace Deer.

Hodláte-li prožít některý z vánočních večerů nebo přímo večer Štědrý v restauraci, potom je Deer jednou z možností. Historizující interiér v jedné místnosti, současněji pojatá zimní zahrada v kouzelném vnitrobloku, k tomu tradiční menu s efektními vstupy současných trendů připravené Jiřím Eberlem. To vše uspokojí vyznavače tradic stejně jako potěší ty, kdo se nebrání zajímavým novinkám.

V rybí polévce najdete bylinkový svítek, který rozšíří mantinely nám důvěrně známých chutí. Kapra probudí k vyšší živosti sousta nakládaná zelenina s decentním důrazem. Ty, kdo rybu nemusejí, přiláká vídeňský telecí řízek s klasickým bramborovým salátem.

To vše, nabízeno v prostředí vrcholné elegance, servírováno pozorným personálem, navíc doprovázeno báječnými víny z bohatě zásobeného sklepa, bude jistě velkým zážitkem pro každého, kdo ve dnech 23. 12 až 26.12. do podmanivé restaurace v Michalské ulici zavítá.

Vánoce v Deer:
– šneci v bylinkovém másle, trhaný salát s domácí brioškou
– tradiční vánoční rybí polévka s bylinkovým svítkem
– smažený kapr s rybím karbanátkem, sladkokyselou zeleninou a bramborovým pyré
nebo
– vídeňský telecí řízek s bramborovým salátem
– vánoční perníčky s punčovou zmrzlinou, badyánovou oplatkou a kompotem ze sušeného ovoce

10. 12. 2018

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie