FOODOLOGY

Vánoce v Deer: smažený kapr s karbanátkem i perníčky s punčovou zmrzlinou

Podmanivá vánoční tradice zpestřená novými trendy v kouzelném prostředí na Starém Městě, to je vánoční nabídka restaurace Deer.

Hodláte-li prožít některý z vánočních večerů nebo přímo večer Štědrý v restauraci, potom je Deer jednou z možností. Historizující interiér v jedné místnosti, současněji pojatá zimní zahrada v kouzelném vnitrobloku, k tomu tradiční menu s efektními vstupy současných trendů připravené Jiřím Eberlem. To vše uspokojí vyznavače tradic stejně jako potěší ty, kdo se nebrání zajímavým novinkám.

V rybí polévce najdete bylinkový svítek, který rozšíří mantinely nám důvěrně známých chutí. Kapra probudí k vyšší živosti sousta nakládaná zelenina s decentním důrazem. Ty, kdo rybu nemusejí, přiláká vídeňský telecí řízek s klasickým bramborovým salátem.

To vše, nabízeno v prostředí vrcholné elegance, servírováno pozorným personálem, navíc doprovázeno báječnými víny z bohatě zásobeného sklepa, bude jistě velkým zážitkem pro každého, kdo ve dnech 23. 12 až 26.12. do podmanivé restaurace v Michalské ulici zavítá.

Vánoce v Deer:
– šneci v bylinkovém másle, trhaný salát s domácí brioškou
– tradiční vánoční rybí polévka s bylinkovým svítkem
– smažený kapr s rybím karbanátkem, sladkokyselou zeleninou a bramborovým pyré
nebo
– vídeňský telecí řízek s bramborovým salátem
– vánoční perníčky s punčovou zmrzlinou, badyánovou oplatkou a kompotem ze sušeného ovoce

10. 12. 2018

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie