FOODOLOGY

Telecí svíčková, bramborovo-pórkové pyré, sezónní zelenina, lísková omáčka

Vánoce v Bellevue: telecí, kambala, svatojakubky

Restaurace Bellevue přichystala na prosinec speciální menu. Podávat se bude po celý měsíc s výjimkou Silvestra.

Smetanovo nábřeží, kde sídlí restaurace Bellevue, je bezpochyby jedním z nejpůsobivějších míst pro strávení večeře během vánočních svátků. Udivující výhled na panorama Hradu, noblesní prostředí restaurace, navíc excelentní obsluha.

Menu? Jako vždy vnímavě propacované Markem Šádou a sličnou cukrářkou Františkou.

Kdy? Od prvního prosince po celý měsíc s výjimkou Silvestra.

Proč? Ne všichni máme možnost trávit Štědrý večer v kruhu rodinném, ne všichni se dokážeme smířit byť jen s jedinou porcí tradičního kapra. Pro ty všechny potrvá v Bellevue nabídka kouzelných večerů s poetickou atmosférou po celý prosinec.

Prosincové menu v Bellevue:
Terina z foie gras, hruška a kaštany
Mušle sv. Jakuba, cibulové consommé, jablko Granny Smith, lanýžový med
Divoká kambala, smažený bramborový salát
Telecí svíčková a líčka, kadeřávek, černý kořen, houbová omáčka
Koule z čokolády Valrhona, mandarinky, Grand Marnier

17. 11. 2017

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie