FOODOLOGY

Hotel Ještěd

Vánoce na Ještědu poprvé od roku 1996. S kaprem i vinnou klobásou

Sváteční menu šéfkuchaře Dominika Veselého si v Hotelu Ještěd užije omezený počet hostů od 23. do 25. prosince.

Hrachová polévka, kuřecí řízek s vinnou klobásou a nastavovanou kaší a citrónový koláč k obědu. K večeři pak přípitek sektem, daňčí váleček s malinovo-řepovou omáčkou coby předkrm následovaný rybí polévkou s krutony a hlavním chodem v podobě smaženého kapra s lehkým bramborovým salátem. Závěr obstará kakaová roláda s malinovou omáčkou a k tomu je k dispozici možnost celodenního mlsání vánočního cukroví. To je menu, jež na Vánoce nabízí hostům Hotel Ještěd.

Poprvé od roku 1996 bude hotel v provozu na Štědrý den. Hosté tak budou moci strávit Vánoce v nadmořské výšce 1012 metrů nad bláznivě se hemžícím světem. Ubytovací balíček Hotelu Ještěd kromě štědrodenní nabídky krmí obsahuje ubytování na dvě noci od pátku 23. do soboty 25. prosince se snídaní a malý dárek. Sváteční menu připravil tým kuchyně hotelu a jeho přípravu bude řídit šéfkuchař Dominik Veselý.

Pobyt v unikátní stavbě projektanta Karla Hubáčka, která se pro svou nadčasovost stala národní kulturní památkou a stavbou století, vyjde na dvě osoby na 8650 Kč v jednom ze 13 pokojů kategorie Comfort nebo 10 650 Kč v jediném ještědském apartmá. Hosté Hotelu Ještěd mají navíc jízdenku na lanovku na vrchol Ještědu zdarma a slevu na skipas do Ski areálu Ještěd.

7. 12. 2016

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie