FOODOLOGY

Mlýnec - Sous vide perlička, albufera omáčka, růžičková kapusta, topinambur, černý kořen

Valentýn v Mlýnci

V Mlýnci pojali svátek zamilovaných gruntu. Protože láska není záležitostí pouhého jednoho dne, jakkoliv slavnostního, nabízejí romantikou okouzlující menu Marka Šády po celý únor.

A že jde o nabídku opravdu lákavou, o tom není třeba pochybovat. Díky trefně spárovaným s víny nabízí menu zážitek, který probudí pravou atmosféru lásky a poetiky.

 

Marinovaný dančí hřbet, granátové jablko, bílá čekanka, pomeranč – Ryzlink Rýnský 2011, Pozdní sběr, Pouzdřany, Kolby

Agnolotti z humra, pórek, černý lanýž – Rulandské modré 2010, Výběr z hroznů, M. Robek, Blatnice, Slovácko

Sous vide perlička, albufera omáčka, růžičková kapusta, topinambur, černý kořen – Rosso di Montalcino 2010, Ginestreto, Tuscany

Karamelová zmrzlina, mořská sůl, malinová pěna, pistácie – Grauburgunder 2008 Beerenauslese, Weingutt Petri, Pfalz

MENU 1290 Kč

VÍNO 790 Kč (1 sklenička/chod)

Restaurace Mlýnec

Valentýn – hlavní článek

1. 2. 2015

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie