FOODOLOGY

Mlýnec - Sous vide perlička, albufera omáčka, růžičková kapusta, topinambur, černý kořen

Valentýn v Mlýnci

V Mlýnci pojali svátek zamilovaných gruntu. Protože láska není záležitostí pouhého jednoho dne, jakkoliv slavnostního, nabízejí romantikou okouzlující menu Marka Šády po celý únor.

A že jde o nabídku opravdu lákavou, o tom není třeba pochybovat. Díky trefně spárovaným s víny nabízí menu zážitek, který probudí pravou atmosféru lásky a poetiky.

 

Marinovaný dančí hřbet, granátové jablko, bílá čekanka, pomeranč – Ryzlink Rýnský 2011, Pozdní sběr, Pouzdřany, Kolby

Agnolotti z humra, pórek, černý lanýž – Rulandské modré 2010, Výběr z hroznů, M. Robek, Blatnice, Slovácko

Sous vide perlička, albufera omáčka, růžičková kapusta, topinambur, černý kořen – Rosso di Montalcino 2010, Ginestreto, Tuscany

Karamelová zmrzlina, mořská sůl, malinová pěna, pistácie – Grauburgunder 2008 Beerenauslese, Weingutt Petri, Pfalz

MENU 1290 Kč

VÍNO 790 Kč (1 sklenička/chod)

Restaurace Mlýnec

Valentýn – hlavní článek

1. 2. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie