FOODOLOGY

Mlýnec - Sous vide perlička, albufera omáčka, růžičková kapusta, topinambur, černý kořen

Valentýn v Mlýnci

V Mlýnci pojali svátek zamilovaných gruntu. Protože láska není záležitostí pouhého jednoho dne, jakkoliv slavnostního, nabízejí romantikou okouzlující menu Marka Šády po celý únor.

A že jde o nabídku opravdu lákavou, o tom není třeba pochybovat. Díky trefně spárovaným s víny nabízí menu zážitek, který probudí pravou atmosféru lásky a poetiky.

 

Marinovaný dančí hřbet, granátové jablko, bílá čekanka, pomeranč – Ryzlink Rýnský 2011, Pozdní sběr, Pouzdřany, Kolby

Agnolotti z humra, pórek, černý lanýž – Rulandské modré 2010, Výběr z hroznů, M. Robek, Blatnice, Slovácko

Sous vide perlička, albufera omáčka, růžičková kapusta, topinambur, černý kořen – Rosso di Montalcino 2010, Ginestreto, Tuscany

Karamelová zmrzlina, mořská sůl, malinová pěna, pistácie – Grauburgunder 2008 Beerenauslese, Weingutt Petri, Pfalz

MENU 1290 Kč

VÍNO 790 Kč (1 sklenička/chod)

Restaurace Mlýnec

Valentýn – hlavní článek

1. 2. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice