V restauraci home jako doma: se sumcem, zvěřinou a jídly ze zahrádky
Restaurace hotelu UNIC na Novém Městě přichází s novým menu založeným na produktech tuzemských farem.
Nový gastronomický koncept Hotelu UNIC Prague se pokouší o nové pojetí české kuchyně. Klasika v recepturách a maximum produktů z vyhlášených farem – ať je to Kozí farma Pěnčín nebo Kalendova Chabrybárna.
Za všechno hovoří názvy čtyř degustačních menu, ve kterých se odráží cesta, kterou se vydal šéfkuchař Petr Šmrha. Jsou to Statek, Jezero a řeka, Les a louka či Zahrada. V jednotlivých částech nabídky se tak prezentuje marinovaný sumec, kaviár a potočnice, bramboračka s majoránkou, krupoto, cuketa, karotka a řapíkatý celer či atraktivní zvěřinový mix – kančí hřbet, prsa z bažanta, jelení svíčková, jehličí, brusinkový gel, jalovec, šípková omáčka.
Chybu neuděláte, ať zvolíte z kteréhokoliv meníčka restaurace home by UNIC. Navíc je v podniku každý den k mání polední menu. Abyste se však dostali do správného rozpoložení pro českou kuchyni, zkuste Šmrhovu škvarkovou pomazánku. V ryzí podobě vám otevře cestu do českých chalup a hospod z jejich zlatých časů.
- Restaurace home by UNIC
- Restaurace home by UNIC