FOODOLOGY

Restaurace home by UNIC

V restauraci home jako doma: se sumcem, zvěřinou a jídly ze zahrádky

Restaurace hotelu UNIC na Novém Městě přichází s novým menu založeným na produktech tuzemských farem.

Nový gastronomický koncept Hotelu UNIC Prague se pokouší o nové pojetí české kuchyně. Klasika v recepturách a maximum produktů z vyhlášených farem – ať je to Kozí farma Pěnčín nebo Kalendova Chabrybárna.

Za všechno hovoří názvy čtyř degustačních menu, ve kterých se odráží cesta, kterou se vydal šéfkuchař Petr Šmrha. Jsou to Statek, Jezero a řeka, Les a louka či Zahrada. V jednotlivých částech nabídky se tak prezentuje marinovaný sumec, kaviár a potočnice, bramboračka s majoránkou, krupoto, cuketa, karotka a řapíkatý celer či atraktivní zvěřinový mix – kančí hřbet, prsa z bažanta, jelení svíčková, jehličí, brusinkový gel, jalovec, šípková omáčka.

Chybu neuděláte, ať zvolíte z kteréhokoliv meníčka restaurace home by UNIC. Navíc je v podniku každý den k mání polední menu. Abyste se však dostali do správného rozpoložení pro českou kuchyni, zkuste Šmrhovu škvarkovou pomazánku. V ryzí podobě vám otevře cestu do českých chalup a hospod z jejich zlatých časů.

5. 10. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Poklady německých vinic potřetí

Německá vína nové generace tamních vinařů nic neztratila z historicky osvědčených kvalit

Grilovačky startují

RYBA NA GRIL se nazývalo představení produktových novinek společnosti Fjord Bohemia

Velikonoce přinesly jaro do Krkonoš

Hotel Horizont – dominanta Pece pod Sněžkou – se v čase vyprofilovala ve vyhledávané centrum relaxace a odpočinku

Daily Drink

všechny novinky

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům