Únorový ohňostroj chutí. Čínský nový rok se bude slavit v Asian Temple
Restaurace v pražské Bílkově ulici vítá nadcházející rok ohnivé opice speciálním menu.
Čínský rok ohnivé opice začíná 8. února. Toho využil Ari Munandar v restauraci Asian Temple a připravil na týden vrcholící nedělí 14. února speciální nabídku. Novoroční jídelníček podle Munandara se v oblasti předkrmů skládá z mixu krevetových a vepřových knedlíčků vařených na páře či jarních závitků plněných kuřecím masem, skleněnými nudlemi, houbami a zeleninou. Zvolit můžete i dušené kuřecí maso s okurkou a pomelem v listu salátu.
Z hlavních chodů zaujme pekingská palačinka plněná pečenou kachnou, jarní cibulkou, okurkou a omáčkou hoi sin. K mání je rovněž dušený bůček v sójové omáčce a zázvoru, restované mořské plody s vaječnými nudlemi, dušená ryba se zázvorem, jarní cibulkou v sójové omáčce, nebo restovaná čínská brokolice s hovězím masem.
Velká prostora restaurace je rozčleněna na části akcentující tu kterou kulturu Asie. Usadit se můžete v Samurai salonu, na Shanghai Baru anebo v rustikálním salonu Aquarium.
- Jarní závitek
- Mix knedlíčků dim sum
- Restovaná čínská brokolice s hovězím masem
- Dušená ryba se zázvorem