FOODOLOGY

Riccardo Agostini

Tři setkání s Agostinim

Italský šéfkuchař, držitel Michelinské hvězdy a majitel restaurace Il Piastrino, Riccardo Agostini přijíždí tento týden do Prahy.

V úterý 24. března bude připravovat osmichodové degustační menu v restauraci Aromi.  Ve středu 25. 3. šestichodové menu v bistru La Bottega di Finestra a ve čtvrtek 26. března speciální menu v nově otevřené provozovně La Bottega Tusarova.

Je potěšující, kterak se objevuje stále více eventů, představujících gastronomii vrcholové úrovně. Každá taková akce je alespoň malým základním kamenem hráze, bránící záplavě těch smysluprostých a valného účinku nemajících, proti nimž se v tomto čase bohužel nedá zvítězit.

24. 3. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice