FOODOLOGY

Riccardo Agostini

Tři setkání s Agostinim

Italský šéfkuchař, držitel Michelinské hvězdy a majitel restaurace Il Piastrino, Riccardo Agostini přijíždí tento týden do Prahy.

V úterý 24. března bude připravovat osmichodové degustační menu v restauraci Aromi.  Ve středu 25. 3. šestichodové menu v bistru La Bottega di Finestra a ve čtvrtek 26. března speciální menu v nově otevřené provozovně La Bottega Tusarova.

Je potěšující, kterak se objevuje stále více eventů, představujících gastronomii vrcholové úrovně. Každá taková akce je alespoň malým základním kamenem hráze, bránící záplavě těch smysluprostých a valného účinku nemajících, proti nimž se v tomto čase bohužel nedá zvítězit.

24. 3. 2015

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie