FOODOLOGY

Riccardo Agostini

Tři setkání s Agostinim

Italský šéfkuchař, držitel Michelinské hvězdy a majitel restaurace Il Piastrino, Riccardo Agostini přijíždí tento týden do Prahy.

V úterý 24. března bude připravovat osmichodové degustační menu v restauraci Aromi.  Ve středu 25. 3. šestichodové menu v bistru La Bottega di Finestra a ve čtvrtek 26. března speciální menu v nově otevřené provozovně La Bottega Tusarova.

Je potěšující, kterak se objevuje stále více eventů, představujících gastronomii vrcholové úrovně. Každá taková akce je alespoň malým základním kamenem hráze, bránící záplavě těch smysluprostých a valného účinku nemajících, proti nimž se v tomto čase bohužel nedá zvítězit.

24. 3. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie