Tón nového menu v restauraci La Loca udávají dýně, houby a kachna
Podnik ležící nedaleko Karlova náměstí nabízí od konce října podzimně-zimní jídelní lístek.
Šéfkuchař Radim Gerlich postavil nové menu na sezdání kuchyní Středomoří a Středního východu. A protože ve své restauraci La Loca razí cestu Spolu nám chutná víc, připravuje krmě většinou ve dvojím provedení. Menší porce slouží k tomu, aby hosté mohli společně ochutnat více pokrmů a sdílet je s přáteli. Větší otevírají prostor pro samostatný gastronomický zážitek.
Menu bude k dispozici v obou variantách po celou zimní sezónu. Vedle šakšuky, což je zeleninový pokrm s vejci původně pocházející ze severní Afriky, se hosté restaurace mohou těšit na následující výběr.
Podzimně-zimní menu Radima Gerlicha:
Humus
Červená řepa, petržel, citrón, koriandr, pita
Ultimate Bulgur
Lesní houby, hrášek, petržel, citrón, rukola, estragon
Spaghetti – trhaná kachna, artyčoky, máslová omáčka, petržel
Gnocchi – celozrnné gnocchi, lesní houby, krevety, rajčata, špenát
Risotto
Pečená dýně, bresaola, máslo, parmazán
Šakšuka – dušená rajčata, papriky, římský kmín, vejce, feta, pita
Čokoláda, čokoláda, čokoláda – čokoládový fondán, omáčka z bílé čokolády, čokochilli zmrzlina
Tapioka – tapiokový puding, kokosové mléko, limetové listy, mango, maliny
- La Loca
- Club Menu (La Loca)
- Kachna atd. (La Loca)
- Menu pro dva (La Loca)
- Salát (La Loca)
- Spaghetti (La Loca)