FOODOLOGY

Libor Ševčík

Ten „ochtlík“ dorazím sám…

Vracíme se z cesty do lichtenštejnských vinných sklepů. Ve Znojmě, kde jsme chtěli nocovat, nebyl k mání nikdo, kdo by s námi poseděl nad sklenkou dobrého bílého z Weinviertelu. Nerad piji sám, on to také nevyhledával. Ale spolu už jsme vypili tolik, že jsme se rozhodli: Jedeme dom, někdy příště! Populární pohárek na rozloučenou odmítám i před jeho domem na Zbraslavi, už chci být taky doma. „Voláme si v neděli!“ křiknu ještě zdáli. Máme v plánu otestovat dárek od Baumgartnerů, svěží veltlínek a hravý portugal. S lehkým zaváháním jsem sám sebe přesvědčil: Dobře, že´s odmítl, těch ochtlíků ještě bude…

Kdybych věděl! Dva dny bych se od něho nehnul!!!

Liborku odpusť, už to nenapravím, ale slibuju: Nevím na jak dlouho, ale vezmu to za Tebe!

Milan Ballík

Libor Ševčík, první polistopadový šéfredaktor Mladé fronty, zemřel v neděli ve věku 70 let.

2. 8. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Poklady německých vinic potřetí

Německá vína nové generace tamních vinařů nic neztratila z historicky osvědčených kvalit

Grilovačky startují

RYBA NA GRIL se nazývalo představení produktových novinek společnosti Fjord Bohemia

Velikonoce přinesly jaro do Krkonoš

Hotel Horizont – dominanta Pece pod Sněžkou – se v čase vyprofilovala ve vyhledávané centrum relaxace a odpočinku

Daily Drink

všechny novinky

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům