FOODOLOGY

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Sedm skupin a interpretů na hlavním a řada dalších účinkujících na vedlejším kamenném pódiu vystoupí v sobotu 16. července od 13:00 v areálu koupaliště ve Svijanském Újezdu. Návštěvníky však čeká i mnoho dalších doprovodných akcí pro celou rodinu.

Vše se samozřejmě bude dít v režii oslav českého piva. Na stovce píp bude čepováno čtrnáct druhů svijanských piv, jedno lepší druhého. Za všechna třeba prémiový ležák „450“, nový svijanský klenot Šlik, a asi nejvýjimečnější svijanské pivo – svijanská Dvacítka.

Protože Svijanští pivovarníci myslí i na mládež a ty, kdo alkoholu zrovna neholdují, bude k mání široký výběr míchaných drinků z nealkoholického piva – Svijanský Vozka Černý rybíz a Limetka a Svijanský Vozka Yuzu a Bergamot, navíc pak novinka – limonáda Svijanela ve čtyřech příchutích.
Svátek léta, hudby, dobré nálady, a především oslava chmelového moku proběhne už po třiatřicáté a zvlášť po díky pandemií vynucené dvouleté přestávce bude jistě mimořádně radostnou událostí.
Svým způsobem však i výzvou k tomu, aby svět přes všechno, co se v něm děje, byl brzy opět takový, jaký být má.

12. 7. 2022

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie