Šéfkuchaři se sejdou v Táboře. Vařit budou z Klasy
Restaurace táborského hotelu Nautilus se stane 22. června dějištěm speciální večeře portálu Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasy, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR.
Čtyřchodové menu postavené na produktech oceněných značkou Klasa bude hlavní hvězdou večeře, kterou připraví Členové Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR Martin Svatek, šéfkuchař Hotelu Nautilus, a Martin Pudil, šéfkuchař Hotelu Dvořák Tábor. Akce se koná 22. června od 19.30 hodin v táborské restauraci Goldie Hotelu Nautilus na Žižkově náměstí.
Jihočeskou regionální galavečeři připravil portál Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasa, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Cena menu včetně párování s víny vyjde 1050 Kč na osobu.