FOODOLOGY

Večeře Tábor Klasa

Šéfkuchaři se sejdou v Táboře. Vařit budou z Klasy

Restaurace táborského hotelu Nautilus se stane 22. června dějištěm speciální večeře portálu Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasy, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR.

Čtyřchodové menu postavené na produktech oceněných značkou Klasa bude hlavní hvězdou večeře, kterou připraví Členové Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR Martin Svatek, šéfkuchař Hotelu Nautilus, a Martin Pudil, šéfkuchař Hotelu Dvořák Tábor. Akce se koná 22. června od 19.30 hodin v táborské restauraci Goldie Hotelu Nautilus na Žižkově náměstí.

Jihočeskou regionální galavečeři připravil portál Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasa, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Cena menu včetně párování s víny vyjde 1050 Kč na osobu.

Recenzi restaurace Goldie čtěte zde

15. 6. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie