FOODOLOGY

Večeře Tábor Klasa

Šéfkuchaři se sejdou v Táboře. Vařit budou z Klasy

Restaurace táborského hotelu Nautilus se stane 22. června dějištěm speciální večeře portálu Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasy, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR.

Čtyřchodové menu postavené na produktech oceněných značkou Klasa bude hlavní hvězdou večeře, kterou připraví Členové Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR Martin Svatek, šéfkuchař Hotelu Nautilus, a Martin Pudil, šéfkuchař Hotelu Dvořák Tábor. Akce se koná 22. června od 19.30 hodin v táborské restauraci Goldie Hotelu Nautilus na Žižkově náměstí.

Jihočeskou regionální galavečeři připravil portál Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasa, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Cena menu včetně párování s víny vyjde 1050 Kč na osobu.

Recenzi restaurace Goldie čtěte zde

15. 6. 2016

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie