FOODOLOGY

Večeře Tábor Klasa

Šéfkuchaři se sejdou v Táboře. Vařit budou z Klasy

Restaurace táborského hotelu Nautilus se stane 22. června dějištěm speciální večeře portálu Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasy, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR.

Čtyřchodové menu postavené na produktech oceněných značkou Klasa bude hlavní hvězdou večeře, kterou připraví Členové Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR Martin Svatek, šéfkuchař Hotelu Nautilus, a Martin Pudil, šéfkuchař Hotelu Dvořák Tábor. Akce se koná 22. června od 19.30 hodin v táborské restauraci Goldie Hotelu Nautilus na Žižkově náměstí.

Jihočeskou regionální galavečeři připravil portál Foodology ve spolupráci s národní značkou kvality Klasa, Makro Cash & Carry ČR a Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Cena menu včetně párování s víny vyjde 1050 Kč na osobu.

Recenzi restaurace Goldie čtěte zde

15. 6. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice