FOODOLOGY

Šalanda U Císařů

Šalanda na soutoči! Řetězec pivnic se rozšířil do Mělníka

Společnost Heineken otevřela další z řady podniků moderního střihu. Hosté ho najdou U Císaře v Palackého ulici v Mělníku.

Z restaurací asi dnes nejvíc táhnou pivnice moderního střihu. To dobře vědí i ve společnosti Heineken, proto modernizovali novou generaci tradičních Šaland. Zatím poslední otevřeli na Mělníku. Šalanda U Císaře v Palackého ulici útočí na hosta elegantním, nepřehnaně futuristickým prostředím, efektními obrázky z výroby piva na stěnách i působivou průchozí tankovnou. Hřejivá kombinace dřeva a kovu, spolu se sérií poučných obrazů na téma výroba piva vyvolává tu správnou náladu ke konzumaci. Krom báječně ošetřeného piva má Šalanda v rejstříku i vábící bonus – pivní lázně v historickém sklepení ze třináctého věku.

Souhrn nabídky osloví nejen ty, kdo do pivního světa teprve pronikají. Pro ně je jistě lákavý sortiment tankových i sudových piv ve více druzích na soutoči, skrze který se brzy rozkoukají a najdou si svého pěnivého oblíbence. Zkušení fajnšmekři zase ocení kvalitně ošetřené úhelné značky piva v nejlepší formě, jedlíci potom znamenitou kuchyni. A manželky? Ty si mohou dát ozdravnou a krášlící kúru v „pivním nálevu“ v podzemí.

 

30. 1. 2017

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie