FOODOLOGY

Barrock Praha

Rozjíždí se restaurace Nebe. Od 11. září v Barrocku

Rockový klub po čtyřech letech existence v Bratislavě vtrhl do české metropole a přináší s sebou odpovídající kuchyni.

Barrock Praha se usídlil na Václavském náměstí a v oblasti gastronomie míří na podobnou klientelu jako Hard Rock Café. Šéfkuchař Petr Slivoň v restauraci Nebe pod supervizí Brand šéfkuchaře společnosti Ivana Kuchára v potěšujícím provedení připravuje steaky, krevety, hamburgery či burritos. V efektním prostředí se dá v podniku povečeřet a poté se stylově posilnit nějakým lomcovákem, třeba jamajským třiasedmdesátivoltovým rumem Old Pascas dark nebo koktejlem na jeho bázi. Klub v podzemí pak nabízí především bar včetně působivých barmanských show.

14. 9. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Tatry vyměnil za Prahu aneb Tomáš Kohút

Když mamince chutnalo první jídlo, které kdy připravil bylo o jeho povolání rozhodnuto

Zpátky doma aneb Jan Kaplan II

Když se po pěti letech vrátil do Brna, zjistil, že právě česká kuchyně pro něj může být úskalím

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie