FOODOLOGY

Barrock Praha

Rozjíždí se restaurace Nebe. Od 11. září v Barrocku

Rockový klub po čtyřech letech existence v Bratislavě vtrhl do české metropole a přináší s sebou odpovídající kuchyni.

Barrock Praha se usídlil na Václavském náměstí a v oblasti gastronomie míří na podobnou klientelu jako Hard Rock Café. Šéfkuchař Petr Slivoň v restauraci Nebe pod supervizí Brand šéfkuchaře společnosti Ivana Kuchára v potěšujícím provedení připravuje steaky, krevety, hamburgery či burritos. V efektním prostředí se dá v podniku povečeřet a poté se stylově posilnit nějakým lomcovákem, třeba jamajským třiasedmdesátivoltovým rumem Old Pascas dark nebo koktejlem na jeho bázi. Klub v podzemí pak nabízí především bar včetně působivých barmanských show.

14. 9. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Poklady německých vinic potřetí

Německá vína nové generace tamních vinařů nic neztratila z historicky osvědčených kvalit

Grilovačky startují

RYBA NA GRIL se nazývalo představení produktových novinek společnosti Fjord Bohemia

Velikonoce přinesly jaro do Krkonoš

Hotel Horizont – dominanta Pece pod Sněžkou – se v čase vyprofilovala ve vyhledávané centrum relaxace a odpočinku

Daily Drink

všechny novinky

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům