FOODOLOGY

Barrock Praha

Rozjíždí se restaurace Nebe. Od 11. září v Barrocku

Rockový klub po čtyřech letech existence v Bratislavě vtrhl do české metropole a přináší s sebou odpovídající kuchyni.

Barrock Praha se usídlil na Václavském náměstí a v oblasti gastronomie míří na podobnou klientelu jako Hard Rock Café. Šéfkuchař Petr Slivoň v restauraci Nebe pod supervizí Brand šéfkuchaře společnosti Ivana Kuchára v potěšujícím provedení připravuje steaky, krevety, hamburgery či burritos. V efektním prostředí se dá v podniku povečeřet a poté se stylově posilnit nějakým lomcovákem, třeba jamajským třiasedmdesátivoltovým rumem Old Pascas dark nebo koktejlem na jeho bázi. Klub v podzemí pak nabízí především bar včetně působivých barmanských show.

14. 9. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice