FOODOLOGY

Pot au feu

Patří k tomu málu restaurací, které potvrzují. že francouzská kuchyně, ač nyní stojí mimo hlavní proud, stále platí za nejlepší na celém glóbu

Dvůr Hoffmeister

Podobných kulinářských zastávek není mnoho. O to větší radost budí každá, která od svého vzniku pracuje jako Dvůr Hoffmeister ve Velkých Čičovicích.

Grand Cru

Grand Cru

Kuchyně Jana Punčocháře v podniku na Petrském náměstí nadále přesvědčuje o tom, že jeho invence je nevyčerpatelná.

Zdenek´s Oyster Bar

Ústřice, ryby a mořské plody vůbec jsou v této pražské restauraci doma. A spolu s nimi to nejlepší šampaňské.

Paloma

Průhonická sestra vyhlášené středomořské restaurace přinesla do Česka kus Francie té nejvyšší kvality.

Portfolio

Portfolio restaurant

Od prvního dne se stala restaurace Portfolio předmětem mnoha debat mlsných v metropoli. Už při záběhovém provozu podniku, nacházejícího se nedaleko Masarykova nádraží, se šířily pochvalné zprávy o jeho úrovni. Dnes kuchyně i personál dávno jedou na plný plyn.

Chateau Kotěra

Chateau Kotěra

V Novém zámku v Ratboři nedaleko Kolína vznikla po rozsáhlé přestavbě na počátku třetího milénia pozoruhodná restaurace, kterou má smysl navštívit.

MaSa

MaSa by Hervé Rodriguez

Informace byly sporé, navíc přidušené rouškou tajemství. Teprve před pár dny se gastronomická Praha oficiálně dozvěděla novinku: Adore mizí ze seznamu restaurací hlavního města a nahrazuje ji MaSa.

personalni agentura

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs