
Pot au feu
Patří k tomu málu restaurací, které potvrzují. že francouzská kuchyně, ač nyní stojí mimo hlavní proud, stále platí za nejlepší na celém glóbu

Dvůr Hoffmeister
Podobných kulinářských zastávek není mnoho. O to větší radost budí každá, která od svého vzniku pracuje jako Dvůr Hoffmeister ve Velkých Čičovicích.

Grand Cru
Kuchyně Jana Punčocháře v podniku na Petrském náměstí nadále přesvědčuje o tom, že jeho invence je nevyčerpatelná.

Zdenek´s Oyster Bar
Ústřice, ryby a mořské plody vůbec jsou v této pražské restauraci doma. A spolu s nimi to nejlepší šampaňské.

Paloma
Průhonická sestra vyhlášené středomořské restaurace přinesla do Česka kus Francie té nejvyšší kvality.

Portfolio restaurant
Od prvního dne se stala restaurace Portfolio předmětem mnoha debat mlsných v metropoli. Už při záběhovém provozu podniku, nacházejícího se nedaleko Masarykova nádraží, se šířily pochvalné zprávy o jeho úrovni. Dnes kuchyně i personál dávno jedou na plný plyn.

Chateau Kotěra
V Novém zámku v Ratboři nedaleko Kolína vznikla po rozsáhlé přestavbě na počátku třetího milénia pozoruhodná restaurace, kterou má smysl navštívit.

MaSa by Hervé Rodriguez
Informace byly sporé, navíc přidušené rouškou tajemství. Teprve před pár dny se gastronomická Praha oficiálně dozvěděla novinku: Adore mizí ze seznamu restaurací hlavního města a nahrazuje ji MaSa.

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs