FOODOLOGY

Martin na Blatinách

Neustále voláme po příbězích. Ten o svatém Martinu zasazený do správného rámce je jeden z nejsilnějších

U Matěje

Pokud u některých restaurací panovaly obavy o jejich úspěšný restart rozhodně se to netýkalo té U Matěje

Restaurace Mincovna

Brzy se ukázalo, že v enklávě na cizinecký ruch naladěných restaurací na Staroměstském náměstí našla své pevné místo

Pivovarská restaurace Svijany

Sváteční jantarový ležák na počest Vévody České země zčásti zachránil matný výkon kuchyně

Na Rychtě Jestřebí

Asi nikdo, kdo tuhle hospůdku zná nepochyboval, že devastující období vlády viru přežije

Česká klasika zvedá hlavu

V těsném sousedství Novoměstské radnice se zrodil další z řady podniků kdysi tam působících, Sladovna Praha

Kuchyň

Dech vyrážející terasa s úžasným výhledem, mimořádně ošetřené pivo, poněkud strohé účelově zařízené vnitřní prostory, nahlížení do kastrolů na stylových kamnech, vstřícný perzonál…. a jídlo. To všechno je Kuchyň

U Matěje

Tradiční česká hospoda je zpátky se vším, co k ní patří. Výborným pivem, stejně výbornou kuchyní, nadšeným perzonálem… Jakýpak tedy div, že se tu od prvního dne provozu dveře netrhnou

Na Pekárně

Je jedním z chrámů české klasiky. Vždy tam narazíte na krmě striktně odvedené podle historických základů. Dokonce někdy jsou to i receptury, které jakoby do arzenálu prostých selských jídel ani nepatřily

Černý kohout

Jméno té restaurace se stalo ikonou všech mlsných dávno předtím, než jsme si zvykli ono slovo s mimořádnými pohostinskými podniky spojovat.

personalni agentura

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs