Norská 602/14
101 00 Praha 10
Nebovidská 459/1
110 00 Praha 1
Lodecká 4
110 00 Praha 1
Malá Štupartská 636/5
110 00 Praha 1
Květnové nám. 53
252 43 Průhonice
Čeladná 887
739 12 Čeladná
Letenská 12/33
118 00 Praha 1
Týn 638/5
110 00 Praha 1
Tržiště 9
118 00 Praha 1
Pařížská 30
110 00 Praha 1
Smetanovo nábřeží 18
110 00 Praha 1
Lodecká 4, Praha 1
110 00 Praha
Nebovidská 459/1
110 00 Praha 1
K Bohnicím 2
171 00 Praha 7
Vejvodova 1
11000 Praha 1
Štěpánská 40
110 00 Praha 1
Haštalská 18
110 00 Praha 1
Podolské nábřeží 1
147 00 Praha 4
Dlouhá 12
11000 Praha 1
RYBNÁ 13
11000 PRAHA 1
Jakubská 1
60200 Brno
Malá Štupartská 636/5
110 00 Praha 1
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
Marku Šádovi skončilo období hájení jeho práce na pozici šéfkuchaře v Bellevue. A je třeba říci, že je ani nepotřeboval.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
Pokud v menu restaurace v Lodecké ulici někdy narazíte na kombinaci některé zabíjačkové pochoutky a lanýže, neváhejte ani vteřinu. Šéfkuchař Jan Punčochář má tuhle kombinaci zvládnutou dokonale.
Tagy: Asijská kuchyně, Fine dining
Restaurace Spices prošla zhruba v polovině roku 2016 významnou změnou. Kuchyni opustil – snad prý dočasně – Jiří Štift. Novým šéfkuchařem se stal koncem srpna Zdeněk Křížek. Jaký to mělo dopad na úroveň a provedení menu? To je otázka, již zodpovědět lze jedině návštěvou restaurace.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
Start do světa pražské kulinarie tahle restaurace kdysi nezvládla hlavně kvůli nešťastně zvolenému a ne kdovíjak odváděnému stylu kuchyně. Teď už je ale všechno jinak.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
Je milé posedět na komorním dvorku za dřevěnou branou ve zdi u domu na rohu Jilské ulice. Letos ještě víc než loni.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
Komorní restaurace hotelu Radisson Blu Alcron připomíná velké doby třicátých let minulého století. Jakkoliv se kolem ní prohnaly revoluční změny, v útulné prostoře s rozjásanou scenérií je vše při starém. Tedy co se týká noblesní atmosféry. Kuchyně se naopak pravidelně mění tak, jak velí trendy světové kulinarie.
Tagy: Česká kuchyně, Evropská kuchyně, Fine dining
Na prstech jedné ruky lze spočítat kuchaře, kteří u nás stačí sledovat světové trendy tak, aby z nich sem tam něco uplatnili. Oldřich Sahajdák z La Dégustation Bohême Bourgeoise s nimi pracuje neustále.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining, Světová kuchyně
Tato restaurace měla vždy vysoké ambice. Teprve v posledním čase se však zdá, jako by docházely naplnění. Impulsem byla výměna na postu šéfkuchaře.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
Od prvního dne své nedlouhé existence je častým tématem rozhovorů o pražské gastronomii. Názory na ni odrážejí celé spektrum dojmů, od bezbřehé chvály po kategorické odmítnutí.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining
V rozkolébané gastronomické situaci dnešní metropole je každá adresa s dobře odvedenou francouzskou kuchyní potěšujícím místem. Právě tak se hostu prezentuje spíš podniček než restarace Pot-au-feu v Rybné ulici.
« Předchozí 1 2 3 Další »