FOODOLOGY

Benjamin

Norská 602/14
101 00 Praha 10

Spices Restaurant & Bar

Nebovidská 459/1
110 00 Praha 1

Grand Cru

Lodecká 4
110 00 Praha 1

Zdenek´s Oyster Bar

Malá Štupartská 636/5
110 00 Praha 1

Paloma

Květnové nám. 53
252 43 Průhonice

Miura

Čeladná 887
739 12 Čeladná

Augustine Restaurant

Letenská 12/33
118 00 Praha 1

Restaurant Ungelt

Týn 638/5
110 00 Praha 1

Coda restaurant

Tržiště 9
118 00 Praha 1

Zlatá Praha

Pařížská 30
110 00 Praha 1

Bellevue

Smetanovo nábřeží 18
110 00 Praha 1

Grand Cru

Lodecká 4, Praha 1
110 00 Praha

Spices Restaurant & Bar

Nebovidská 459/1
110 00 Praha 1

Salabka

K Bohnicím 2
171 00 Praha 7

Le terroir

Vejvodova 1
11000 Praha 1

Alcron

Štěpánská 40
110 00 Praha 1

La Dégustation Bohême Bourgeoise

Haštalská 18
110 00 Praha 1

SOHO+

Podolské nábřeží 1
147 00 Praha 4

Kalina cuisine & vins

Dlouhá 12
11000 Praha 1

Pot-au-feu

RYBNÁ 13
11000 PRAHA 1

Borgo Agnese

Jakubská 1
60200 Brno

Zdenek´s Oyster Bar

Malá Štupartská 636/5
110 00 Praha 1

Bellevue
95%

Bellevue

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

Marku Šádovi skončilo období hájení jeho práce na pozici šéfkuchaře v Bellevue. A je třeba říci, že je ani nepotřeboval.

Grand Cru
96%

Grand Cru

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

Pokud v menu restaurace v Lodecké ulici někdy narazíte na kombinaci některé zabíjačkové pochoutky a lanýže, neváhejte ani vteřinu. Šéfkuchař Jan Punčochář má tuhle kombinaci zvládnutou dokonale.

Spices Restaurant & Bar
95%

Spices Restaurant & Bar

Tagy: Asijská kuchyně, Fine dining

Restaurace Spices prošla zhruba v polovině roku 2016 významnou změnou. Kuchyni opustil – snad prý dočasně – Jiří Štift. Novým šéfkuchařem se stal koncem srpna Zdeněk Křížek. Jaký to mělo dopad na úroveň a provedení menu? To je otázka, již zodpovědět lze jedině návštěvou restaurace.

94%

Salabka

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

Start do světa pražské kulinarie tahle restaurace kdysi nezvládla hlavně kvůli nešťastně zvolenému a ne kdovíjak odváděnému stylu kuchyně. Teď už je ale všechno jinak.

Le terroir
95%

Le terroir

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

Je milé posedět na komorním dvorku za dřevěnou branou ve zdi u domu na rohu Jilské ulice. Letos ještě víc než loni.

Alcron
92%

Alcron

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

Komorní restaurace hotelu Radisson Blu Alcron připomíná velké doby třicátých let minulého století. Jakkoliv se kolem ní prohnaly revoluční změny, v útulné prostoře s rozjásanou scenérií je vše při starém. Tedy co se týká noblesní atmosféry. Kuchyně se naopak pravidelně mění tak, jak velí trendy světové kulinarie.

La Dégustation Boheme Bourgeoise
95%

La Dégustation Bohême Bourgeoise

Tagy: Česká kuchyně, Evropská kuchyně, Fine dining

Na prstech jedné ruky lze spočítat kuchaře, kteří u nás stačí sledovat světové trendy tak, aby z nich sem tam něco uplatnili. Oldřich Sahajdák z La Dégustation Bohême Bourgeoise s nimi pracuje neustále.

SOHO+
91%

SOHO+

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining, Světová kuchyně

Tato restaurace měla vždy vysoké ambice. Teprve v posledním čase se však zdá, jako by docházely naplnění. Impulsem byla výměna na postu šéfkuchaře.

Interiér restaurace Kalina cuisine & vins
92%

Kalina cuisine & vins

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

Od prvního dne své nedlouhé existence je častým tématem rozhovorů o pražské gastronomii. Názory na ni odrážejí celé spektrum dojmů, od bezbřehé chvály po kategorické odmítnutí.

Pot-au-feu
89%

Pot-au-feu

Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining

V rozkolébané gastronomické situaci dnešní metropole je každá adresa s dobře odvedenou francouzskou kuchyní potěšujícím místem. Právě tak se hostu prezentuje spíš podniček než restarace Pot-au-feu v Rybné ulici.

1 2 3

Šéfkuchaři

Milan Sedlák

šéfkuchař

Tomáš Juřík

Tomáš Juřík

šéfkuchař

Jakub Schreiber

Jakub Schreiber

šéfkuchař

Petr Kunc

Petr Kunc

šéfkuchař v
Salabka