Ostravská 975/1
779 00 Olomouc
Michelská 59
141 00 Praha 4
Václavské náměstí 1
110 00 Praha 1
Bubenské nábřeží 306
170 04 Praha 7
Dlouhá 35/730
110 00 Praha 1
Jezuitská 6
602 00 Brno
Zámecká 20
702 00 Ostrava
Podolské nábřeží 1
147 00 Praha 4
Masarykovo nábřeží 26
110 00 Praha 1
Údolní 11
602 00 Brno
Čeladná 887
739 12 Čeladná
U Radnice 8/13
110 00 Praha 1
Tagy: Česká kuchyně, Světová kuchyně
Oč déle čekal Přemek Forejt na svou příležitost, o to lépe ji nyní zužitkovává. Restaurace Entrée v olomouckém rezortu Hodolany a šéf tamní kuchyně fungují v unikátní symbióze.
Tagy: Světová kuchyně
Svého času patřil tento podnik k nejvyhlášenějším steakhousům ve městě. Přes ne zrovna frekventovanou lokalitu v pražské Michli byl cílem mnoha milovníků grilovaného masa. A co dnes?
Tagy: Libanonská kuchyně, Světová kuchyně
Pasáž Koruna má své osobité kouzlo a v jejím ohybu se již dlouho skví libanonská restaurace, která je rok od roku lepší.
Tagy: Světová kuchyně
Podnik Shahafa Shabtaye patří od svého vzniku na špičku tuzemské gastronomie, zvláště té zaměřené na jihovýchodní Asii.
Tagy: Světová kuchyně
Podnik v Dlouhé ulici si udržuje přízeň hostů především díky precizním úpravám nejrůznějších řezů hovězího. Nabízejí dokonce pravé japonské Kóbe v tom nejvyšším stupni kvality, které ještě donedávna nebylo do tuzemska možno dovážet.
Tagy: Česká kuchyně, Evropská kuchyně, Světová kuchyně
Jan Kaplan dodal brněnské restauraci na osobitosti, takže už není jen „přestěhovaným Kastelánem“.
Tagy: Světová kuchyně
Pokud půjdete poprvé okolo, téměř jistě tuto ostravskou restauraci minete. Málokdo by ji hledal na příliš klidné až opuštěné pěší zóně v Zámecké ulici.
Tagy: Evropská kuchyně, Fine dining, Světová kuchyně
Tato restaurace měla vždy vysoké ambice. Teprve v posledním čase se však zdá, jako by docházely naplnění. Impulsem byla výměna na postu šéfkuchaře.
Tagy: Česká kuchyně, Světová kuchyně
U téhle dobře ukryté restaurace naproti paláci Žofín jde o jediné, vstoupit do ní poprvé. A to je patrně její největší problém.
Tagy: Světová kuchyně
Brněnská restaurace zaměřená na ryby a sushi je fenomén, který svou neústupností, paličatostí i tvrdohlavostí vydupal ze země Janko Martinkovič. Nejen proto není zván restauratérem, ale impresáriem. Jeho buldočí důraz na kvalitu, čerstvost potravin, kuchařský um a atmosféru se zdá být v dnešní době až donkichotský. Vždyť i když se různí slavní šéfkuchaři snaží lid různými způsoby zaujmout pro vysokou kulinarii, ten ji nadále vnímá spíše jako nepochopitelně snobský rozmar bohatých. Jakmile však vejdete do Koishi, vzplane ve vás jiskřička naděje, že gastronomie vyššího řádu není ještě ztracena.