FOODOLOGY

Boathouse v Hergetově cihelně (Foto: Lenka Žáčková, Menhouse)

Nejdřív do člunu na víno, potom na pizzu ibérico

Na nádvoří Hergetovy cihelny se otevřelo bistro Boathouse. A nabízí nevšední bonus v podobě projížďky po Vltavě.

Na zážitkovou gastronomii se rozhodl vsadit majitel společnosti Kampa Group Nils Jebens. S otevřením letního bistra Boathouse na nádvoří Hergetovy cihelny nabízí od poloviny června pro zvláštní příležitosti zajímavý bonus. Svatebčané, oslavenci či skupinky do dvanácti osob si mohou zpestřit návštěvu Boathouse jízdou ve člunu. Vyplouvá od mola u restaurace Kampa Park.

Během hodinové projížďky zažijí účastníci pohled na pražské památky z nezvyklého úhlu od hladiny Vltavy a mohou si vychutnat pohár dobrého vína na palubě. Když během projížďky kapitán – zpravidla to bývá sám Jebens – popustí uzdu třem stovkám koní, omámeni rychlostí si potom rádi v letním bistru pochutnáte na pokrmech, které nabízí.

K mání jsou tradiční středomořské předkrmy mezze, domácí burgery, pizza ibérico nebo sendvič s rostbífem, omáčkou ze zeleného pepře, grilovanou cuketou a cibulovými kroužky.

25. 6. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice