FOODOLOGY

Boathouse v Hergetově cihelně (Foto: Lenka Žáčková, Menhouse)

Nejdřív do člunu na víno, potom na pizzu ibérico

Na nádvoří Hergetovy cihelny se otevřelo bistro Boathouse. A nabízí nevšední bonus v podobě projížďky po Vltavě.

Na zážitkovou gastronomii se rozhodl vsadit majitel společnosti Kampa Group Nils Jebens. S otevřením letního bistra Boathouse na nádvoří Hergetovy cihelny nabízí od poloviny června pro zvláštní příležitosti zajímavý bonus. Svatebčané, oslavenci či skupinky do dvanácti osob si mohou zpestřit návštěvu Boathouse jízdou ve člunu. Vyplouvá od mola u restaurace Kampa Park.

Během hodinové projížďky zažijí účastníci pohled na pražské památky z nezvyklého úhlu od hladiny Vltavy a mohou si vychutnat pohár dobrého vína na palubě. Když během projížďky kapitán – zpravidla to bývá sám Jebens – popustí uzdu třem stovkám koní, omámeni rychlostí si potom rádi v letním bistru pochutnáte na pokrmech, které nabízí.

K mání jsou tradiční středomořské předkrmy mezze, domácí burgery, pizza ibérico nebo sendvič s rostbífem, omáčkou ze zeleného pepře, grilovanou cuketou a cibulovými kroužky.

25. 6. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie