FOODOLOGY

Boathouse v Hergetově cihelně (Foto: Lenka Žáčková, Menhouse)

Nejdřív do člunu na víno, potom na pizzu ibérico

Na nádvoří Hergetovy cihelny se otevřelo bistro Boathouse. A nabízí nevšední bonus v podobě projížďky po Vltavě.

Na zážitkovou gastronomii se rozhodl vsadit majitel společnosti Kampa Group Nils Jebens. S otevřením letního bistra Boathouse na nádvoří Hergetovy cihelny nabízí od poloviny června pro zvláštní příležitosti zajímavý bonus. Svatebčané, oslavenci či skupinky do dvanácti osob si mohou zpestřit návštěvu Boathouse jízdou ve člunu. Vyplouvá od mola u restaurace Kampa Park.

Během hodinové projížďky zažijí účastníci pohled na pražské památky z nezvyklého úhlu od hladiny Vltavy a mohou si vychutnat pohár dobrého vína na palubě. Když během projížďky kapitán – zpravidla to bývá sám Jebens – popustí uzdu třem stovkám koní, omámeni rychlostí si potom rádi v letním bistru pochutnáte na pokrmech, které nabízí.

K mání jsou tradiční středomořské předkrmy mezze, domácí burgery, pizza ibérico nebo sendvič s rostbífem, omáčkou ze zeleného pepře, grilovanou cuketou a cibulovými kroužky.

25. 6. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Zatím poslední Legenda výčepních je od Pinkasů

Bylo jich třináct. Jeden z nich však už bohužel odešel čepovat do nebeské hospody

Tatry vyměnil za Prahu aneb Tomáš Kohút

Když mamince chutnalo první jídlo, které kdy připravil bylo o jeho povolání rozhodnuto

Zpátky doma aneb Jan Kaplan II

Když se po pěti letech vrátil do Brna, zjistil, že právě česká kuchyně pro něj může být úskalím

Daily Drink

všechny novinky

České pivo se neztratilo

Osm set osmdesát piv z dvou stovek pivovarů osmnácti zemí

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu