FOODOLOGY

Lahůdky za zvuků hudby

Mimořádnou oslavu příchodu nového roku připravila Státní Opera Praha a Zátiší Catering Group na scéně Státní opery. Po večerním představení operety Netopýr a půlnočním přípitku vypukl na jevišti i v hledišti taneční rej.

Během večera byl servírován široký sortiment delikates ze světových kuchyní. Vedle čerstvých ústřic – afrodiziakálních!, mušlí a dalších darů moře se na talířích objevila i tradiční česká svíčková. Nechyběly ani báječné dezerty a samozřejmě slušná baterie nápojů pro neomezenou konzumaci – alkoholických i lihuprostých.

Celý podnik mohly provázet obapolné názory. Patrně nikdo však nemůže popřít skutečnost, že spojení vrcholového umění a špičkové gastronomie spoluvytváří kulturní nadstavbu každého národa.

11. 12. 2014

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice