Kuchyni v Park Hotelu Popovičky od 1. září vede Petr Hajný
Do restaurace u Prahy se Hajný přesunul ze zajímavého českobudějovického minipivovaru s restaurací Krajinská 27
Šéfkuchař Petr Hajný se vrací do Prahy. Počátkem září se ujal kuchyně v restauraci Park Hotelu Popovičky, kam se přesunul ze zajímavého českobudějovického minipivovaru s restaurací Krajinská 27. Zatím nikoli na plný úvazek, o jeho stálém působení v hotelu nacházejícím se nějakých deset kilometrů jihovýchodně od Prhy se teprve rozhodne.
Bude se tak věnovat kuchyni, která se snaží s menšími i většími úspěchy navazovat na tradici rakousko-uherských receptur. V jídelním lístku tak najdete třeba telecí krk na paprice s nadýchaným hrnkovým knedlíkem, perličku plněnou kysaným zelím s bramborovými plackami a hříbkovou omáčkou nebo vařenou hovězí špičku v silném hovězím vývaru s morkovou kostí, špenátem, jablečným křenem, pažitkovou omáčkou a opečenými strouhanými bramborami. Uvidíme, kam se pod vedením Hajného bude ubírat.