FOODOLOGY

Klasa Beethoven

Šéfkuchaři vaří Klasu. Tentokrát v restauraci Beethoven v Teplicích

Počtvrté vyzkoušejí kuchaři při přípravě jídel některé z produktů oceněných značkou Klasa.

Výrobky s označením Klasa velice dobře známé koncovému malospotřebiteli zatím do gastronomie nijak výrazně nepronikly. O to více se kuchaři snaží ozvláštnit jejich přítomnost neotřelou skladbou večeře. Jakub Scheriber a Jan Hesztera v kuchyni Beethovenu zapátrali v  odkazech lázeňských hostů a připravili menu, ve kterém Klasa „letí světem“. Ostatně, máte možnost si jejich invenci v kombinaci s oceněnými produkty vyzkoušet 8. února. Bude o to zajímavější, že do hry se vložily i významné vinařské sklepy, jejichž vína jsou s jídly vnímavě spárována.

1. 2. 2017

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie