FOODOLOGY

Klasa Beethoven

Šéfkuchaři vaří Klasu. Tentokrát v restauraci Beethoven v Teplicích

Počtvrté vyzkoušejí kuchaři při přípravě jídel některé z produktů oceněných značkou Klasa.

Výrobky s označením Klasa velice dobře známé koncovému malospotřebiteli zatím do gastronomie nijak výrazně nepronikly. O to více se kuchaři snaží ozvláštnit jejich přítomnost neotřelou skladbou večeře. Jakub Scheriber a Jan Hesztera v kuchyni Beethovenu zapátrali v  odkazech lázeňských hostů a připravili menu, ve kterém Klasa „letí světem“. Ostatně, máte možnost si jejich invenci v kombinaci s oceněnými produkty vyzkoušet 8. února. Bude o to zajímavější, že do hry se vložily i významné vinařské sklepy, jejichž vína jsou s jídly vnímavě spárována.

1. 2. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice