FOODOLOGY

Klasa Beethoven

Šéfkuchaři vaří Klasu. Tentokrát v restauraci Beethoven v Teplicích

Počtvrté vyzkoušejí kuchaři při přípravě jídel některé z produktů oceněných značkou Klasa.

Výrobky s označením Klasa velice dobře známé koncovému malospotřebiteli zatím do gastronomie nijak výrazně nepronikly. O to více se kuchaři snaží ozvláštnit jejich přítomnost neotřelou skladbou večeře. Jakub Scheriber a Jan Hesztera v kuchyni Beethovenu zapátrali v  odkazech lázeňských hostů a připravili menu, ve kterém Klasa „letí světem“. Ostatně, máte možnost si jejich invenci v kombinaci s oceněnými produkty vyzkoušet 8. února. Bude o to zajímavější, že do hry se vložily i významné vinařské sklepy, jejichž vína jsou s jídly vnímavě spárována.

1. 2. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Vydařené dopoledne na Novotného lávce

Jak správně stolovat a chovat se v restauraci se stává zajímavým tématem nejen pro dospělé

Dvojí život jménem Bounty

To, že není stran gastronomie široké veřejnosti kdovíjak známý nijak nesnižuje jeho věhlas

Covid se postaral i o pozitiva

Ač byla protikovidová opatření leckdy až likvidační, v pohostinství se přesto rodily nové podniky

Daily Drink

všechny novinky

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie