FOODOLOGY

Surf and turf

Hovězí s humrem, páteční novinka v Marriottu

Večery ve stylu pověstné surf & turf receptury se začaly odvíjet v restauraci Midtown Grill známého pražského hotelu.

Tradiční páteční gurmetské večery v restauraci Midtown Grill pražského hotelu Marriott dostaly novou tvář. A sice speciální balíček, stojící na dosavadní nabídce báječně připravených steaků z prvotřídního masa. Excelentní hovězí Black Angus z Creekstone Farm v USA je doplněno o polovinu humra, takže se večer nese ve stylu pověstné surf & turf receptury.

Tahle gurmetská libůstka, oblíbená především v anglosaském světě, sestává z prvotřídního steaku kombinovaného s atraktivními mořskými plody. V Midtown Grillu vsadili na humry, a tak tamní steakové a humrové pátky nově sestávají ze vzácně atraktivního balíčku. Ten zahrnuje uvítací drink v Bourbon Baru, amuse bouche a čtyři chody. Hlavní chod se přitom sestává z vybraného řezu hovězího – tenderloin, rib eye, či rump steak připravený podle přání – a půlky humra. V ceně 1250 korun je i láhev vína pro dvě osoby, nealkoholické nápoje, káva a čaj.

4. 10. 2017

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie