FOODOLOGY

Surf and turf

Hovězí s humrem, páteční novinka v Marriottu

Večery ve stylu pověstné surf & turf receptury se začaly odvíjet v restauraci Midtown Grill známého pražského hotelu.

Tradiční páteční gurmetské večery v restauraci Midtown Grill pražského hotelu Marriott dostaly novou tvář. A sice speciální balíček, stojící na dosavadní nabídce báječně připravených steaků z prvotřídního masa. Excelentní hovězí Black Angus z Creekstone Farm v USA je doplněno o polovinu humra, takže se večer nese ve stylu pověstné surf & turf receptury.

Tahle gurmetská libůstka, oblíbená především v anglosaském světě, sestává z prvotřídního steaku kombinovaného s atraktivními mořskými plody. V Midtown Grillu vsadili na humry, a tak tamní steakové a humrové pátky nově sestávají ze vzácně atraktivního balíčku. Ten zahrnuje uvítací drink v Bourbon Baru, amuse bouche a čtyři chody. Hlavní chod se přitom sestává z vybraného řezu hovězího – tenderloin, rib eye, či rump steak připravený podle přání – a půlky humra. V ceně 1250 korun je i láhev vína pro dvě osoby, nealkoholické nápoje, káva a čaj.

4. 10. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice