Hovězí s humrem, páteční novinka v Marriottu
Večery ve stylu pověstné surf & turf receptury se začaly odvíjet v restauraci Midtown Grill známého pražského hotelu.
Tradiční páteční gurmetské večery v restauraci Midtown Grill pražského hotelu Marriott dostaly novou tvář. A sice speciální balíček, stojící na dosavadní nabídce báječně připravených steaků z prvotřídního masa. Excelentní hovězí Black Angus z Creekstone Farm v USA je doplněno o polovinu humra, takže se večer nese ve stylu pověstné surf & turf receptury.
Tahle gurmetská libůstka, oblíbená především v anglosaském světě, sestává z prvotřídního steaku kombinovaného s atraktivními mořskými plody. V Midtown Grillu vsadili na humry, a tak tamní steakové a humrové pátky nově sestávají ze vzácně atraktivního balíčku. Ten zahrnuje uvítací drink v Bourbon Baru, amuse bouche a čtyři chody. Hlavní chod se přitom sestává z vybraného řezu hovězího – tenderloin, rib eye, či rump steak připravený podle přání – a půlky humra. V ceně 1250 korun je i láhev vína pro dvě osoby, nealkoholické nápoje, káva a čaj.