FOODOLOGY

Grand Cru

Grand Cru získalo posilu na plac. Z Budějovic přišel David Burian

Restaurace, v jejíž kuchyni vládne Jan Punčochář, přetáhla Buriana z budějovického minipivovaru Krajinská 27.

Budějovický minipivovar Krajinská 27 v krátké době opustili oba jeho hlavní představitelé. Počátkem září odešel do Park Hotelu v Popovičkách šéfkuchař Petr Hajný, nyní skončil i manažer podniku David Burian. Tento týden se objevil na place v Grand Cru, podniku známém účinkováním šéfkuchaře Jana Punčocháře.

To je dobrá zpráva jak pro hosty, tak především pro tým restaurace, která si činí ambice nabídnout tu nejlepší gastronomii ve městě. Jestliže totiž v podniku zatím něco nefungovalo zcela stoprocentně, byla to právě obsluha. V Burianovi možná restaurace najde recept na všechny neduhy, jež se při servisu stále ještě objevují.

Pokud je však tento počin schůdkem k přiblížení se zisku michelinské hvězdy, potom přišel pozdě. Komisaři už balí kufry k návštěvě Česka a do té doby se nejspíš ani Burianovi – při všech jeho kvalitách – nepodaří zajistit hladký chod restaurace.

Recenzi Grand Cru čtěte zde

23. 9. 2015

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie