Grand Cru získalo posilu na plac. Z Budějovic přišel David Burian
Restaurace, v jejíž kuchyni vládne Jan Punčochář, přetáhla Buriana z budějovického minipivovaru Krajinská 27.
Budějovický minipivovar Krajinská 27 v krátké době opustili oba jeho hlavní představitelé. Počátkem září odešel do Park Hotelu v Popovičkách šéfkuchař Petr Hajný, nyní skončil i manažer podniku David Burian. Tento týden se objevil na place v Grand Cru, podniku známém účinkováním šéfkuchaře Jana Punčocháře.
To je dobrá zpráva jak pro hosty, tak především pro tým restaurace, která si činí ambice nabídnout tu nejlepší gastronomii ve městě. Jestliže totiž v podniku zatím něco nefungovalo zcela stoprocentně, byla to právě obsluha. V Burianovi možná restaurace najde recept na všechny neduhy, jež se při servisu stále ještě objevují.
Pokud je však tento počin schůdkem k přiblížení se zisku michelinské hvězdy, potom přišel pozdě. Komisaři už balí kufry k návštěvě Česka a do té doby se nejspíš ani Burianovi – při všech jeho kvalitách – nepodaří zajistit hladký chod restaurace.
- David Burian
- Grand Cru