Dvoudenní halali v Konírně. Se zajícem nebo muflonem z Křivoklátska
Šéfkuchař David Korecký připravuje v restauraci na Malé Straně zvěřinové speciality ve středu 27. a ve čtvrtek 28. ledna.
Malostranská restaurace Konírna a zvěřinové hody, to je dlouholeté a fungující spojení. Tradiční „divoká“ nabídka je k mání také letos. Od páté hodiny večerní lze ve středu a ve čtvrtek v posledním lednovém týdnu v Konírně ochutnat formou neomezené konzumace za 490 korun na osobu řadu specialit z křivoklátské zvěřiny od myslivce pana Slámy.
Na programu budou jelen, kanec, divoký zajíc, daněk či muflon, které připravuje šéfkuchař podniku David Korecký. Nabídka zahrnuje mimo jiné silný vývar, paštiku, krkovici a roastbeef z kance, uzený jelení jazyk, kančí bůček, steak z daňčího hřbetu, jelení ragú na jalovci či mufloní kýtu na česneku.
Ochutnávání různých druhů zvěřiny nejspíš přivábí spoustu hostů. Proto restaurace doporučuje rezervaci předem.