FOODOLOGY

Konírna

Dvoudenní halali v Konírně. Se zajícem nebo muflonem z Křivoklátska

Šéfkuchař David Korecký připravuje v restauraci na Malé Straně zvěřinové speciality ve středu 27. a ve čtvrtek 28. ledna.

Malostranská restaurace Konírna a zvěřinové hody, to je dlouholeté a fungující spojení. Tradiční „divoká“ nabídka je k mání také letos. Od páté hodiny večerní lze ve středu a ve čtvrtek v posledním lednovém týdnu v Konírně ochutnat formou neomezené konzumace za 490 korun na osobu řadu specialit z křivoklátské zvěřiny od myslivce pana Slámy.

Na programu budou jelen, kanec, divoký zajíc, daněk či muflon, které připravuje šéfkuchař podniku David Korecký. Nabídka zahrnuje mimo jiné silný vývar, paštiku, krkovici a roastbeef z kance, uzený jelení jazyk, kančí bůček, steak z daňčího hřbetu, jelení ragú na jalovci či mufloní kýtu na česneku.

Ochutnávání různých druhů zvěřiny nejspíš přivábí spoustu hostů. Proto restaurace doporučuje rezervaci předem.

27. 1. 2016

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie