FOODOLOGY

Konírna

Dvoudenní halali v Konírně. Se zajícem nebo muflonem z Křivoklátska

Šéfkuchař David Korecký připravuje v restauraci na Malé Straně zvěřinové speciality ve středu 27. a ve čtvrtek 28. ledna.

Malostranská restaurace Konírna a zvěřinové hody, to je dlouholeté a fungující spojení. Tradiční „divoká“ nabídka je k mání také letos. Od páté hodiny večerní lze ve středu a ve čtvrtek v posledním lednovém týdnu v Konírně ochutnat formou neomezené konzumace za 490 korun na osobu řadu specialit z křivoklátské zvěřiny od myslivce pana Slámy.

Na programu budou jelen, kanec, divoký zajíc, daněk či muflon, které připravuje šéfkuchař podniku David Korecký. Nabídka zahrnuje mimo jiné silný vývar, paštiku, krkovici a roastbeef z kance, uzený jelení jazyk, kančí bůček, steak z daňčího hřbetu, jelení ragú na jalovci či mufloní kýtu na česneku.

Ochutnávání různých druhů zvěřiny nejspíš přivábí spoustu hostů. Proto restaurace doporučuje rezervaci předem.

27. 1. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Hody pod pod okny Primase českého

Jakkoliv Masopust ztratil mnoho ze svého významu, jeho až bujaré oslavy trvají

Italské námluvy při svíčkách

O tom, jaká má být noc lásky vědí asi nejvíce Italové

S Itálií v krvi

Denně chystá Tomáš Mykytyn tradiční, stále však živé pecky italské kuchyně v historickém podzemí měšťanského domu na Starém Městě

Daily Drink

všechny novinky

České pivo se neztratilo

Osm set osmdesát piv z dvou stovek pivovarů osmnácti zemí

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu