FOODOLOGY

Dočasná odmlka rezenzí

Vážení, na situaci, která se významně dotýká i gastronomie, reagujeme i my. Všichni teď máme – bohužel – myšlenky na věci mnohem zásadnější, než je dobrá večeře v dobré restauraci. Bylo by proto nesmyslné, ne-li neetické nabízet vám v tuto chvíli jejich další a další doporučování. Proto „zavíráme  krám“ i my. Nevíme ne jak dlouho, vše záleží na dalším vývoji, hlavně zdárném pominutí nastalé epidemie. Věřte však, že v době, kdy se vše vrátí do normálu, se vám opět rádi přihlásíme!

V tuto chvíli přejeme nám všem, aby se vše v dobré obrátilo co nejdříve a s co nejmenšími ztrátami.

14. 3. 2020

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice