FOODOLOGY

Dočasná odmlka rezenzí

Vážení, na situaci, která se významně dotýká i gastronomie, reagujeme i my. Všichni teď máme – bohužel – myšlenky na věci mnohem zásadnější, než je dobrá večeře v dobré restauraci. Bylo by proto nesmyslné, ne-li neetické nabízet vám v tuto chvíli jejich další a další doporučování. Proto „zavíráme  krám“ i my. Nevíme ne jak dlouho, vše záleží na dalším vývoji, hlavně zdárném pominutí nastalé epidemie. Věřte však, že v době, kdy se vše vrátí do normálu, se vám opět rádi přihlásíme!

V tuto chvíli přejeme nám všem, aby se vše v dobré obrátilo co nejdříve a s co nejmenšími ztrátami.

14. 3. 2020

Daily Meal

všechny novinky

Tatry vyměnil za Prahu aneb Tomáš Kohút

Když mamince chutnalo první jídlo, které kdy připravil bylo o jeho povolání rozhodnuto

Zpátky doma aneb Jan Kaplan II

Když se po pěti letech vrátil do Brna, zjistil, že právě česká kuchyně pro něj může být úskalím

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie