FOODOLOGY

Dny českého piva, Svijany a DUX

Pro poosmé konané Dny českého piva od 23. do 30. září si pivovar Svijany vytkl dva cíle

Přivést zpět do hospod co nejvíce hostí a uvařit pro ně znamenité pivo. Splnění prvého cíle jistě podpoří druhý, a sice jen pro tuto příležitost uvařené silné světlé pivo DUX. Díky pandemickému jaru má letošní svátek spíš než oslavu poněkud hořkou příchuť boje o záchranu. Celá řada hospod byla opatřeními nouzového stavu zdecimována tak, že jim stále hrozí likvidace.
Pod heslem „Povstaňte! Jdeme na pivo“ mají Dny vyburcovat maximum pivamilců k tomu, aby pokud možno častou konzumací v hospodách během celého jejich trvání probudili i ty, kdo stále ještě váhají. Velkým lákadlem jim k tomu je oblíbený jantarový ležák Dux.

Ten bude k mání ve více než dvou stovkách svijanských restaurací.
Věřme tedy, že DUX – „plný a hutný, ale současně také hladký a jemný“ – bude roznětkou, která znovu probudí žízeň dosud váhajících konzumentů a v hospodách budou zvonit napěněné sklenice  při při přípitcích na probuzení jejich někdejší slávy!

21. 9. 2020

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie