Château de Pommard v Suterénu
Velký gastronomický zážitek se odehraje v úterý 17. března od 19.00 hod. v restauraci Suterén.
Společnost Feidias představí kolekci burgundských vín Château de Pommard. Vína vám osobně představí Emmanuel Sala, přední francouzský enolog a provozní ředitel vinařství. Vína – krom jiných také etikety Grand vin de Château de Pommard 2008 a 2011 – budou provázet speciální jídla. Richard Šusta se inspiroval v burgundské kuchyni a se svými kuchaři vytvořil menu, které slibuje vpravdě atraktivní labužnický večer. Vychutnat si budete moci úžasné kombinace, jako je třeba filátko z candáta se šneky a krémem Sabayon z šumivého vína Crémant de Bourgogne a k němu jako partnera Savigny-les-Beaune 2010. Stejně oslovující budou určitě prsíčka z perličky Bresse, ragú z čekanky se smrži, zapíjená Santenay 2009.
Další z parádních degustačních večerů, na které se Suterén a Feidiás zaměřily, je výzvou pro všechny skutečné gourmety.