FOODOLOGY

Château de Pommard

Château de Pommard v Suterénu

Velký gastronomický zážitek se odehraje v úterý 17. března od 19.00 hod. v restauraci Suterén.

Společnost Feidias představí kolekci burgundských vín Château de Pommard. Vína vám osobně představí Emmanuel Sala, přední francouzský enolog a provozní ředitel vinařství. Vína – krom jiných také etikety Grand vin de Château de Pommard 2008 a 2011 – budou provázet speciální jídla. Richard Šusta se inspiroval v burgundské kuchyni a se svými kuchaři vytvořil menu, které slibuje vpravdě atraktivní labužnický večer. Vychutnat si budete moci úžasné kombinace, jako je třeba filátko z candáta se šneky a krémem Sabayon z šumivého vína Crémant de Bourgogne a k němu jako partnera Savigny-les-Beaune 2010. Stejně oslovující budou určitě prsíčka z perličky Bresse, ragú z čekanky se smrži, zapíjená Santenay 2009.

Další z parádních degustačních večerů, na které se Suterén a Feidiás zaměřily, je výzvou pro všechny skutečné gourmety.

Restaruace Suterén

16. 3. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Tatry vyměnil za Prahu aneb Tomáš Kohút

Když mamince chutnalo první jídlo, které kdy připravil bylo o jeho povolání rozhodnuto

Zpátky doma aneb Jan Kaplan II

Když se po pěti letech vrátil do Brna, zjistil, že právě česká kuchyně pro něj může být úskalím

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie