Café Buddha představuje nové menu: Vietnam, Kambodža, Bali i Kérala
Asijská kuchyně v Balbínově ulici dostává nový impulz. Jídelní lístek se bude měnit minimálně jednou za měsíc.
Otevření mini fine diningu Benjamin jeho majitele Štěpána Návrata jako by nabilo novou energií. V Café Buddha v Balbínově ulici se totiž rozhodl k razantní změně: zrychlit frekvenci menu. Z původní obměny dvakrát ročně přechází maximálně na měsíční rytmus.
Návrat na to není sám. V kuchyni vedle něj nadále stojí báječná Sofie Smithová. Zdá se, že i ona nalezla v této sympatické útulné restauraci štaci, na kterou dlouho čekala. Hýří nápady, rodinné recepty tahá z rukávu a s Návratem vytvořila optimální profesní duet. A to je v novém menu znát na každém talíři.
V šesti chodech a třech signature drincích se otiskuje vnímavé autentické pojetí, šetrná práce se vstupy a jejich věrné, jen lehce inovované zpracování. K tomu všemu je v Balbínově ulici široký výběr sushi a pět druhů rolek.
Aktuální nabídka vypadá takto:
– Pork & Chive Jiozi
– Smoked Trout and Pomelo Giang
– Singapore Chilli Crab
– Seared Beef & Geen Mango Salad
– Kerala Fried Chicken
– Crispy Mushroom Bao
– Vietnamese Lemongrass Beef
– Jungle Curry Duck
– Balinese Calamari
– Prawn Orange Curry
– Malay Chicken Rendang
– Cambodian Korn Curry
- Café Buddha
- Café Buddha
- Café Buddha
- Café Buddha
- Café Buddha
- Café Buddha