FOODOLOGY

Máchovo jezero

Bílý i růžový burčák u Máchova jezera. Vinobraní po páté

Vinobraní u Máchova jezera se letos koná již po páté. Akce vinařství Chateau Valtice – Vinné sklepy Valtice začne hodinu po poledni v neděli 28. srpna v areálu hotelu Port v Doksech.

Jsou podniky, na které vyrazíte jednou a víckrát ne. Potom jsou jiné, kdy se ihned po jejich skončení těšíte na příští ročník. K těm druhým patří bezesporu Vinobraní u Máchova jezera. Není to jen skrze autentický a znamenitý burčák, který tam vždy burčí v optimální formě. Tématem dne je radostná nálada a nespoutaná zábava pro dospělé i děti.

Vedle hudby, která bude z pódia znít do večerních hodin, připravil pořadatel, společnost Regata Čechy, několik novinek i pro letošní ročník. Děti se pustí do poznávání chutí s firmou Agrimex, která přiveze mražené ovocné speciality. Dospělí si zase budou moci vyzkoušet tahání koštýřem.

Zkrátka, jak rodiče, tak děti si užijí krásného dne i večera nabitého romantikou. Což lze vypointovat ještě plavbou po jezeře na lodi Máj. Ta vyplouvá každou celou hodinu od hotelového mola.

Vstup na akci i na veškerá představení je zdarma. Pořadatel se svými partnery tak připravili vpravdě krásné rozloučení s létem.

17. 8. 2016

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie