FOODOLOGY

Bidvest po jedenácté

V prvé polovině listopadu se v Praze a Olomouci konal nanejvýš zajímavý podnik, gastronomický festival Bidvest Tour. Pod heslem „Vaříme z kvalitních surovin!“ tak mohli profesionálové z řad gastronomie opět shlédnout shlédnout jedinečnou přehlídku produktů i atraktivních programů.O mimořádnou úroveň kuchařských show se postarali Zdeněk Pohlreich – jeho tématem bylo maso, Jan Punčochář s tříchodovým rybím menu, a konečně italský šéfkuchař Domenico Pasculli.  Ten předvedl kouzla s těstovinami, když z nich v průběhu produkce připravil na sedm receptur.

Po dva dny se účastníci seznamovali s bohatou nabídkou surovin všeho druhu. Potěšil kompletní snídaňový program, živo bylo okolo přepestré nabídky těstovin. Fronty stály i u sýrů. Vlastně se velkému zájmu těšily všechny expozice. Vždyť Tour navštívilo v obou městech více, než pět tisíc návštěvníků.

Společnost Bidvest předvedla komplexní program, který začínajícím restauratérům pomůže podnik vybavit a rozjet, a potom jim i všem ostatním širokým sortimentem zboží zajistit stálou surovinovou základnu v neměnné vysoké kvalitě.

20. 11. 2014

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice