Bidvest po jedenácté
V prvé polovině listopadu se v Praze a Olomouci konal nanejvýš zajímavý podnik, gastronomický festival Bidvest Tour. Pod heslem „Vaříme z kvalitních surovin!“ tak mohli profesionálové z řad gastronomie opět shlédnout shlédnout jedinečnou přehlídku produktů i atraktivních programů.O mimořádnou úroveň kuchařských show se postarali Zdeněk Pohlreich – jeho tématem bylo maso, Jan Punčochář s tříchodovým rybím menu, a konečně italský šéfkuchař Domenico Pasculli. Ten předvedl kouzla s těstovinami, když z nich v průběhu produkce připravil na sedm receptur.
Po dva dny se účastníci seznamovali s bohatou nabídkou surovin všeho druhu. Potěšil kompletní snídaňový program, živo bylo okolo přepestré nabídky těstovin. Fronty stály i u sýrů. Vlastně se velkému zájmu těšily všechny expozice. Vždyť Tour navštívilo v obou městech více, než pět tisíc návštěvníků.
Společnost Bidvest předvedla komplexní program, který začínajícím restauratérům pomůže podnik vybavit a rozjet, a potom jim i všem ostatním širokým sortimentem zboží zajistit stálou surovinovou základnu v neměnné vysoké kvalitě.