FOODOLOGY

Food Story Dlouhá 14 (návrh)

160 druhů piva uprostřed Prahy. Tržnice v centru se mění na Food Story

Bistro spojené s prodejnou nabídne farmářskou snídani a vysoko hodnocené značky potravin.

Obchod delikatesami, bistro s otevřenou kuchyní, kavárnu i pivotéku Pípa s až 160 druhy piva nabídne brzy Food Story Dlouhá 14. V prostorách někdejší tržnice téhož jména nedaleko Staroměstského náměstí vzniká koncept, který se od toho bývalého až tolik neliší.

Otevřená kuchyně se zajímavým sortimentem může být novým lákadlem, zájem probudí i pivnice. Co se ostatní nabídky týká, je hodně podobná dosavadní Tržnici. Nové trendy spojující prodejnu s kvalitními gastronomickými zážitky, které Food Story slibuje, vycházejí především z kvalitních surovin. Nabídka produktů na barech se točí okolo mozarelly, tapas, různých druhů pannini a množství salátů. Jedním z taháků pro hosty by měla být snídaně se zaklínacím slůvkem „farmářská“.

Po jepičím životě Tržnice vsází nová koncepce na osvědčené značky, jako je káva Saquella či pečivo Krusta. Kromě snídaní slibuje posezením u atraktivního vína. Otázkou je, nakolik úspěšně se Food Story odliší od svého předchůdce a oč lákavějším magnetem bude pro zákazníky.

23. 11. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice