FOODOLOGY

Food Story Dlouhá 14 (návrh)

160 druhů piva uprostřed Prahy. Tržnice v centru se mění na Food Story

Bistro spojené s prodejnou nabídne farmářskou snídani a vysoko hodnocené značky potravin.

Obchod delikatesami, bistro s otevřenou kuchyní, kavárnu i pivotéku Pípa s až 160 druhy piva nabídne brzy Food Story Dlouhá 14. V prostorách někdejší tržnice téhož jména nedaleko Staroměstského náměstí vzniká koncept, který se od toho bývalého až tolik neliší.

Otevřená kuchyně se zajímavým sortimentem může být novým lákadlem, zájem probudí i pivnice. Co se ostatní nabídky týká, je hodně podobná dosavadní Tržnici. Nové trendy spojující prodejnu s kvalitními gastronomickými zážitky, které Food Story slibuje, vycházejí především z kvalitních surovin. Nabídka produktů na barech se točí okolo mozarelly, tapas, různých druhů pannini a množství salátů. Jedním z taháků pro hosty by měla být snídaně se zaklínacím slůvkem „farmářská“.

Po jepičím životě Tržnice vsází nová koncepce na osvědčené značky, jako je káva Saquella či pečivo Krusta. Kromě snídaní slibuje posezením u atraktivního vína. Otázkou je, nakolik úspěšně se Food Story odliší od svého předchůdce a oč lákavějším magnetem bude pro zákazníky.

23. 11. 2015

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie