FOODOLOGY

Žofín Garden

Žofín Garden se otevírá. Budou se tam střídat kuchaři skupiny Zátiší

Počínaje 8. červencem se rozjede nový koncept zahrádky. Na pořadu bude i pravidelné páteční grilování.

Zahrádka bez igelitového stanu na elegantním ostrově pod modrým nebem. To je nová tvář Žofín Garden vyšperkovaná atraktivním meníčkem, která se veřejnosti představí od 8. července. Na jeho přípravě se budou vždy po týdnu střídat šéfkuchaři restaurací Zátiší Group. Na pořadu bude i pravidelné páteční podvečerní grilování.

Na novém jídelním lístku převládají lehké a svěží pokrmy. V létě příjemně osvěží třeba tatarák z lososa s avokádem, koriandrem a limetou nebo salátové listy s pečenou paprikou, sušenými cherry rajčátky, mozzarelou, domácí focacciou a bazalkovo-medovým dresinkem. Mezi grilovanými specialitami zase zaujme hovězí burger s čedarem, steakovými hranolkami a octovou majonézou nebo grilovaný losos s římským salátem, čerstvými bylinkami a křenovým podmáslím.

4. 7. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice