Známí šéfkuchaři, nové postupy. Začínají workshopy se značkou KlasA
Sérii regionálních workshopů odstartuje 22. března setkání s Janem Punčochářem a Jiřím Noskem.
První ze série regionálních workshopů s tématem Produkty KlasA v gastronomii se zaměří na oblast Prahy a Středočeského kraje. O zkušenosti s některými produkty KlasA se s účastníky podělí šéfkuchaři vysoce oceňovaných pražských restaurací Jiří Nosek (Zdenek´s Oyster Bar) a Jan Punčochář (Grand Cru). Akce je určena zejména pro kuchaře a lidi zabývající se gastronomií.
Workshop pořádaný ve spolupráci Státního intervenčního zemědělského fondu, Makro Akademie a webového portálu Foodology se koná v úterý 22. března od 14 hodin v Makro Akademii v objektu prodejny Makro v Praze 5-Stodůlkách, Jeremiášova 1249/7. Zájemci se mohou hlásit na e-mailové adrese zajimame@foodology.cz.