FOODOLOGY

Produkty KlasA v gastronomii

Známí šéfkuchaři, nové postupy. Začínají workshopy se značkou KlasA

Sérii regionálních workshopů odstartuje 22. března setkání s Janem Punčochářem a Jiřím Noskem.

První ze série regionálních workshopů s tématem Produkty KlasA v gastronomii se zaměří na oblast Prahy a Středočeského kraje. O zkušenosti s některými produkty KlasA se s účastníky podělí šéfkuchaři vysoce oceňovaných pražských restaurací Jiří Nosek (Zdenek´s Oyster Bar) a Jan Punčochář (Grand Cru). Akce je určena zejména pro kuchaře a lidi zabývající se gastronomií.

Workshop pořádaný ve spolupráci Státního intervenčního zemědělského fondu, Makro Akademie a webového portálu Foodology se koná v úterý 22. března od 14 hodin v Makro Akademii v objektu prodejny Makro v Praze 5-Stodůlkách, Jeremiášova 1249/7. Zájemci se mohou hlásit na e-mailové adrese zajimame@foodology.cz.

 

2. 3. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Mollica po dvaceti letech

Ve druhé dekádě března potěšil všechny pravověrné gourmety Pavel Kramár

Dát hostu víc možností – podruhé

Efektní měsíční nabídky Martina Žáčka

Dát hostu víc možností

To nabízí hostům Martin Žáček v Malostranské besedě svými měsíčními nabídkami

Daily Drink

všechny novinky

České pivo se neztratilo

Osm set osmdesát piv z dvou stovek pivovarů osmnácti zemí

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu