replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Praha

Vánoční menu: sázky na tradici i originální nápady

Restaurace představují svá menu pro advent i Vánoce. Najdete na nich kapra na modro, krůtu i šneky.

Poslední měsíc roku je pro šéfkuchaře příležitostí, jak předvést svůj um v jedné z nejnáročnějších kulinárních disciplín – stavbě vánočního menu. I proto jí věnují spoustu pečlivosti a invence.

Šéfkuchař restaurace Bellevue Marek Šáda letos dává přednost originálnímu pojetí vycházejícímu ze středomořské kuchyně. Na jeho jídelním lístku proto nechybí mušle svatého Jakuba, divoká kambala či foie gras.

Vánoce v Bellevue: telecí, kambala, svatojakubky

V hotelu UNIC vsadili na veskrze nečekanou surovinu, totiž šneky. Připravují je na čtyři způsoby – ať už zadělávané nebo s pastisem. V záloze však mají i tradiční menu s kaprem a bramborovým salátem.

Šnečí vánoční menu v home by Unic. A k němu kapr a kachna

Šéfkuchařka Stanislava Marková naopak postavila sváteční jídelní lístek restaurace Žofín Garden hlavně na tuzemské tradici v podobě kapra či vinné klobásy. Ozvláštňuje ji pouze decentně daňkem nebo pečenou krůtou.

Vánoční menu v Paláci Žofín: oživená tradice s kaprem na modro

Šéfkuchař Restaurantu Ungelt Petr John, který prošel velkou školou u Alfonsa Alese či Georges-Andrého Rognarda, a jehož mentorem byl také Václav Košnář sestavil obmyslné menu. Snoubí se v něm ryze české kombinace chutí, jako je daňčí maso s jablky a vlašskými ořechy či tvaroh s perníkem.

Štědrý večer v Ungeltu: černý kuba a knedlíčky v perníku

A šéfkuchař Vojtěch Václavík z Hergetovy Cihelny připravil nabídku schůdnou pro většinu cizozemců, která má s českou tradicí minimum společného.

Vánoce v Hergetově Cihelně přinesou krevety, kaviár a perličku

28. 11. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/