replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Candát v kmínovém těstíčku s citronovo-křenovou omáčkou a vlažným bramborovým salátem

Vánoce v Mlýnci s kaviárem, candátem i slunečnicovými semínky

Pražská restaurace na Novotného lávce představila své vánoční menu.

To, že šéfkuchař Marek Šáda změnil hřiště a působí nyní především v Bellevue, nijak neovlivnilo jeho péči o Mlýnec. Nejlépe je to vidět na vánočním menu, které pro sesterskou restauraci připravil. Lehké, provokativní, nadité chutěmi i budící laskominy.

Čtyřchodové menu odstartuje domácí kuřecí šunka s celerovým salátem, brusinkovým gelem a slunečnicovými semínky. Po ní přijde na řadu variace na rybí polévku v podobě krému z jeruzalémských artyčoků s uzeným pstruhem lososovitým, kaviárem a smaženým žloutkem.

Hlavním chodem evokujícím náladu nejpůsobivějších svátků roku je candát v kmínovém těstíčku s citronovo-křenovou omáčkou a vlažným bramborovým salátem a na závěr přijde tradiční francouzská vánoční pochoutka – roláda „bûche de Nöel“ s čokoládou, marcipánem, kokosem, pomerančem a badyánem.

Recenzi restaurace Mlýnec čtěte zde

23. 11. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Rozpalující silvestrovská forsáž U Žáby

Loučení s odcházejícím rokem je vždy provázeno bujarou náladou

Svijanské Vánoce nesou naději

Na vánočním trhu se i letos objeví sváteční edice svijanského piva

U Kalendů

Grundle, jazyk, pórek… Legenda vorařského Podskalí ožila

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/