FOODOLOGY

Vánoce v Deer: smažený kapr s karbanátkem i perníčky s punčovou zmrzlinou

Podmanivá vánoční tradice zpestřená novými trendy v kouzelném prostředí na Starém Městě, to je vánoční nabídka restaurace Deer.

Hodláte-li prožít některý z vánočních večerů nebo přímo večer Štědrý v restauraci, potom je Deer jednou z možností. Historizující interiér v jedné místnosti, současněji pojatá zimní zahrada v kouzelném vnitrobloku, k tomu tradiční menu s efektními vstupy současných trendů připravené Jiřím Eberlem. To vše uspokojí vyznavače tradic stejně jako potěší ty, kdo se nebrání zajímavým novinkám.

V rybí polévce najdete bylinkový svítek, který rozšíří mantinely nám důvěrně známých chutí. Kapra probudí k vyšší živosti sousta nakládaná zelenina s decentním důrazem. Ty, kdo rybu nemusejí, přiláká vídeňský telecí řízek s klasickým bramborovým salátem.

To vše, nabízeno v prostředí vrcholné elegance, servírováno pozorným personálem, navíc doprovázeno báječnými víny z bohatě zásobeného sklepa, bude jistě velkým zážitkem pro každého, kdo ve dnech 23. 12 až 26.12. do podmanivé restaurace v Michalské ulici zavítá.

Vánoce v Deer:
– šneci v bylinkovém másle, trhaný salát s domácí brioškou
– tradiční vánoční rybí polévka s bylinkovým svítkem
– smažený kapr s rybím karbanátkem, sladkokyselou zeleninou a bramborovým pyré
nebo
– vídeňský telecí řízek s bramborovým salátem
– vánoční perníčky s punčovou zmrzlinou, badyánovou oplatkou a kompotem ze sušeného ovoce

10. 12. 2018

Daily Meal

všechny novinky

The Bistro představí čtyři druhy tataráků, každý jiný

Startují bláznivé pondělky v restaurac The Bistro, novinka šéfkuchaře Jakuba Katolického. První je na řadě 21. ledna.

Vánoce v Deer: smažený kapr s karbanátkem i perníčky s punčovou zmrzlinou

Podmanivá vánoční tradice zpestřená novými trendy v kouzelném prostředí na Starém Městě, to je vánoční nabídka restaurace Deer.

Kouzelné Vánoce v Mlýnci se šneky, candátem a rumem

Šneci a krupicová kaše, topinamburový salát s candátem, a dezert vonící rumem. To jsou vánoční kreace Františky a Marka Šádových v Mlýnci.

Daily Drink

všechny novinky
Château Le Puy

Nejlepší burgundské z Bordeaux: Château Le Puy ve Finestře

Ne zcela všední degustace se konala v květnu v restauraci La Finestra in Cucina. Při večeři, atraktivní po všech stránkách, se spojila kuchyně pražské oázy gurmánů s Château Le Puy.

Kozlovna

Na ráně teče Kozel. Kozloven už jsou přes čtyři desítky

Čtyřicátá první Kozlovna přivítala hosty v Drahobejlově ulici ve Vysočanech, Na ráně

Pinkasovi slavili 175. výročí. A plzeňský ležák hasil žízeň

Jedna z nejslavnějších pražských pivnic zdolala další milník ve své bohaté historii.