FOODOLOGY

Telecí svíčková, bramborovo-pórkové pyré, sezónní zelenina, lísková omáčka

Vánoce v Bellevue: telecí, kambala, svatojakubky

Restaurace Bellevue přichystala na prosinec speciální menu. Podávat se bude po celý měsíc s výjimkou Silvestra.

Smetanovo nábřeží, kde sídlí restaurace Bellevue, je bezpochyby jedním z nejpůsobivějších míst pro strávení večeře během vánočních svátků. Udivující výhled na panorama Hradu, noblesní prostředí restaurace, navíc excelentní obsluha.

Menu? Jako vždy vnímavě propacované Markem Šádou a sličnou cukrářkou Františkou.

Kdy? Od prvního prosince po celý měsíc s výjimkou Silvestra.

Proč? Ne všichni máme možnost trávit Štědrý večer v kruhu rodinném, ne všichni se dokážeme smířit byť jen s jedinou porcí tradičního kapra. Pro ty všechny potrvá v Bellevue nabídka kouzelných večerů s poetickou atmosférou po celý prosinec.

Prosincové menu v Bellevue:
Terina z foie gras, hruška a kaštany
Mušle sv. Jakuba, cibulové consommé, jablko Granny Smith, lanýžový med
Divoká kambala, smažený bramborový salát
Telecí svíčková a líčka, kadeřávek, černý kořen, houbová omáčka
Koule z čokolády Valrhona, mandarinky, Grand Marnier

17. 11. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice