replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Šéfkuchař Thomas Bühner (druhý zprava) s týmem karlínského Nejen Bistra

Tříhvězda v karlínském bistru. Šéfkuchař Bühner je v Praze

Metropoli navštívil michelinskými hvězdami ověnčený kuchař z osnabrücké restaurace la vie.

Aby šla úroveň tuzemské gastronomie nahoru, jsou k tomu kromě bezprecedentního nasazení zdejších kuchařů dvě skutečnosti. Jednak aby čeští a moravští kuchaři vyjížděli na zkušenou do zahraničních podniků a učili se moderním trendům a jednak aby do tuzemska zavítali špičkoví šéfkuchaři z ciziny a předávali své poznatky.

Druhou polovinu naplňuje současná návštěva Thomase Bühnera v Praze, šéfkuchaře restaurace la vie v dolnosaském Osnabrücku, která se od konce roku 2011 chlubí třemi hvězdami od známého průvodce Michelinu. Je tak jedním z devíti chefů v Německu, kteří v současnosti drží toto ocenění.

Bühner s kolegy ze svého týmu připravil dva workshopy v pražské Makro Akademii ve dnech 16. a 17. února, během nichž se podělil o své dvacetileté zkušenosti na postu šéfkuchaře. Poodhalil přitom leccos ze svého přístupu založenému na tradiční německé kuchyni obohacené francouzskou školou a moderními postupy.

Pokud byste čekali, že po prvním jedenáctihodinovém workshopu zamíří do některé restaurace ze špice prvoligového žebříčku místní kulinarie, chyba lávky. Bühner se dvěma kolegy-kuchaři z týmu restaurace la vie navštívil karlínské Nejen Bistro. V podniku otevřeném v loňském roce strávili dvě hodiny, a soudě nejen podle opakovaného ujišťování jim jídla z tamního Josper grilu chutnala.

Zprvu si navíc užíval Thomas Bühner pro něj neobvyklé anonymity. A ani když manažer Bistra Ondřej Volák personálu jeho identitu odhalil, vlastně se nic nestalo. Tedy v tom smyslu, aby personál začal stepovat kolem jedné z největších kuchařských celebrit světa, kuchaři zakrojili větší steaky a servírkám padaly příbory z rukou. Bühner navíc během večera upekl se šéfkuchařem Tomášem Kalinou, duší projektu Symposium Culinary Prague, svou příští návštěvu v Praze.

Pražské gastronomické dění se po Bühnerových seminářích nezmění ze dne na den. Stopa jeho invence a profesní poctivosti, kterou zanechal v mysli dvou desítek jejich účastníků, se časem jistě objeví.

17. 2. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/