replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Soutěž Bocuse d’Or

Talenty hledejte v Norsku. Zlatého Bocuse získal Ørjan Johannessen

Devětadvacetiletý norský šéfkuchař Ørjan Johannessen triumfoval ve francouzském Lyonu v nejprestižnější kuchařské soutěži na světě. Boje o Bocuse d’Or se letos zúčastnilo 24 šéfkuchařů z celého světa, na stříbrnou příčku v napínavém finále dosáhl Philip Tessier ze Spojených států a bronzovou sošku si odvezl Tommy Myllymäki do Švédska. Dvacetičlenné porotě předsedal Fracouz Thibaut Rugerri a jejím členem byl také syn zakladatele soutěže Jerôme Bocuse.

Cílem soutěže Bocuse d’Or je ukázat největší kuchařské talenty. Na prestiži jí dodává spojení se jménem Paula Bocuse a pořádání na otevřeném fóru před publikem. Koná se každé dva roky. Od založení v roce 1987 v ní dominují především zástupci Francie a skandinávských zemí. V letošním finále se však objevil i kuchař z Maďarska a poprvé se do celosvětového finále probojovalo Chile.

Prvním „zlatým“ kuchařem se stal Francouz Jacky Freon. Hned ve druhém ročníku zvítězila žena, Léa Linsterová z Lucemburska. V tomtéž roce bodoval i první zástupce Asie, když na třetím místě skončil William Wai ze Singapuru.

Pro nás je zajímavý rok 1995, kdy stanul na bronzovém stupni Patrick Jaros. Startoval sice za Německo, ale je českým rodákem. Českým soutěžícím byl v roce 2001 Jiří Všetečka. A nevedl si špatně, obsadil čtrnáctou příčku.

29. 1. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Marek Raditsch – s Kampa Parkem dobré i zlé

Čtvrt století v jedné ze špiček restaurací v Česku

Aramark své strávníky hýčká

David a jeho krkovice, Fichtnerova kančí kroketa a pavouček od Punčocháře…

Bonusy mírného klimatického pásma

Jsme zemí, která se rozkládá zhruba mezi osmačtyřicátou a jedenapadesátou rovnoběžkou severní šířky. Nemáme moře, počasí bývá v běhu roku různé a často vrtošivé

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/