replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Restaurant Ungelt

Štědrý večer v Ungeltu: černý kuba a knedlíčky v perníku

Šéfkuchař Petr John vaří v gurmánském Restaurantu Ungelt „češtinu“.

Od rekonstrukce před necelým rokem si restaurant Ungelt říká o pozornost. Noblesní interiér spolu s kuchyní Petra Johna jsou příslibem všestranně příjemného prožitku. Stejně tak by tomu mělo být i o Štědrém večeru. Šéfkuchař, který prošel velkou školou u Alfonsa Alese či Georges-Andrého Rognarda, a jehož mentorem byl také Václav Košnář sestavil obmyslné menu. Jako bych zdáli zaslechl Košnářovo proslulé „Pánové, vařte ‚češtinu‘“.

Vánoční menu v Restaurantu Ungelt:
Amuse bouche
Foie gras plněná sušenými švestkami marinovanými v Bas Armagnac Castarede, v soli sušená kachní prsíčka, prach z foie gras, kdoulová marmeláda a maková brioche
Krémová polévka z pečených kaštanů a zázvoru, olej z lískových oříšků
Mušle svatého Jakuba s černým kubou a pěnou ze smrkových hříbků
Švestkový sorbet se slivovicí Jelínek
Daňčí hřbet konfitovaný v oříškovém másle se solí fleur de sel, jablečno-hruškové pyré, marinované vlašské ořechy, pečený květák a čokoládová omáčka
Tvarohové knedlíčky zabalené v perníku a švestky macerované ve svařeném víně a skořici
1 lahev Champagne Domaine Veuve Fourny et Fils, 1-er Cru „Grande reserve“

7. 12. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/