replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Kampa Park - Játra z tresky polární

Skrei připlula do Prahy. Sezónní menu z tresky polární v Kampa Parku

Šéfkuchař restaurace Kampa Park Marek Raditsch již popáté připravil speciální menu z ceněné ryby. K mání je až do března.

Kulinářské tradice dávají životům milovníků dobrého jídla řád. Proto všechny mlsné potěší už pátý návrat tresky obecné do pražské restaurace Kampa Park. Delikátní maso ryby norsky zvané skrei, která se loví v Barentsově moři u břehů Norska a souostroví Lofoty, bude servírovat v neotřelých úpravách až do března šéfkuchař Marek Raditsch. Inspiroval se přitom skandinávskými restauracemi, i když norský původ majitele Kampa Group Nilse Jebense sehrál patrně rovněž svou roli.

Speciální menu zahajuje malá chuťovka v podobě tresčích jater s jarní cibulkou a křupavým chlebem. Jako předkrm následují smažené tresčí jazýčky se salátem z červené řepy a s koprovým aioli. Chuťové pohárky na hlavní chod naladí krémová polévka z tresky s kokosovým mlékem, kafrovými lístky a zeleninou a pak přijde zlatý hřeb, pečená treska s fazolovým ragú, křupavým kadeřávkem a pomerančovým beurre blanc. Pouze dezert se obejde bez lahodné ryby – je jím rýže a la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem.

Amuse bouche i předkrm vyladil šéfkuchař k dokonalosti už loni, takže obojí ponechal beze změny. Vyhrál si však s polévkou a výsledkem je variace s drobným otiskem Asie reprezentované kokosovým mlékem a lístky kafrové limetky. Největší inovace se pak dočkal hlavní chod. Pečená treska dostala nový doprovod, čočku nahradily fazole, zmizely lyonské brambory, zato přibyl kadeřávek. Lahodné oživení a citrusové propojení s polévkou vnesla do hry bílá máslová omáčka s chutí pomeranče.

2. 2. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/