replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Rizoto Sicílie se pstruhem lososovitým

Rizota, špaldota i kuskusy. LeGracie proniká na trh s hotovými jídly

Simona Hošnová založila společnost, která jde na gastronomii jednoduše.

Vaření s radostí, nezabírající mnoho času a chutné konečné výstupy prokazatelně z výborných surovin, to vše se dá vyčíst z názvu společnosti LeGracie. Její zakladatelka Simona Hošnová si u vědomí, kolik času tráví ženy u sporáku, vytkla za cíl takový stav změnit. A když už se do věci pustila, tak z gruntu. Připravila a odzkoušela různé směsi ze sušených komponent odborně připravených renomovanými firmami. Sama vytvořila kombinace směsí, u firem zajistila jejich namíchání a přípravu z prověřených surovin té nejvyšší jakosti, nechala vyrobit veselé ambaláže. Výsledkem je řada jídel vyžadujících minimální úpravu a zabírajících minimum času na přípravu.

Lehké, chuťově atraktivní, jiné. Takové jsou kombinace jídel pod etiketou LeGracie. K mání jsou polévky (třeba Umbrie, Avena nebo Dolce), rizota s červenou řepou a skořicí či se dvěma druhy paprik, špaldota či kuskusy. Zapomenout nelze ani na podařené směsi pro jídla sladká, například štrůdl s mámivou vůní skořice.

Leckdy nečekané kombinace luštěnin, obilovin, zeleniny a semínek skýtají krom uvedených výhod další bonusy. A sice v podobě efektních příloh v restauracích, kde kuchyně není hlavním tématem. Tam by se svými produkty Hošnová ráda pronikla. Třeba takovým rizotem Sicilia s grilovaným lososovitým pstruhem a bazalkovými rajčaty, které připravil spolu s pár dalšími recepturami z LeGracie šéfkuchař táborské restaurace Goldie Martin Svatek. Není to na získání hvězdy, ale správně připravený pokrm dokáže za sebou nechat řadu restaurací s plnohodnotnou kuchyní a meníčkem na šest stránek. Takový byl jeho poznatek.

Při přípravě doporučuje autorka receptur Hošnová používat ten nejkvalitnější olivový olej, jiný nemusí mít v konečném vyznění kýžený efekt. Pokud budete přidávat koření, zejména sůl, je lepší učinit tak na začátku. Před koncem vaření už chuť jídla nedohoníte.

22. 6. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/